Hvordan man kan male et værelse med buer

October 1

Hvordan man kan male et værelse med buer

Male et værelse med buer er teknisk set ikke meget anderledes end maleri et værelse uden hvælvinger. Alligevel er der stadig nogle ting at overveje. For eksempel, kan den mur, der er set gennem buen males en lidt anden nuance eller en helt anden farve hvis en mere dramatisk look ønskes. Den indre del af buen kan desuden malet en lidt mørkere nuance end mur omkring det for en subtil virkning. Traditionelt, er buer malet farve af det rum, de er angivet fra de mest ofte.

Instruktioner

Hvordan man kan male et værelse med buer

•Forbered plads til maleri. Åbner alle vinduer og aktivere fans, så du har god ventilation. Brug malerens tape til tape off områder, du ikke vil få maling på, såsom windows. Beskytte gulvet med en presenning eller gamle ark.

•Klippe i loftet. Hvis du ikke ønsker at male dit loft, skal du bruge pensel til at omhyggeligt male væggene hvor de rører loftet. Bruge en stige til at nå toppen af væggene, og arbejde omhyggeligt for ikke at få maling på væggene. Male om fire eller fem inches ned fra toppen af væggen.

•Paint vægge. Arbejde fra top til bund, bruge rullen til at male en stor "X"; omkring en mund over. Næste, Udfyld X med vandret, derefter lodrette streger. Gentag dette, indtil væg er dækket med maling, og lad tørre fuldstændigt.

•Paint buer. Hvis du vil male buer, bare fortsætte med den teknik, der er angivet i trin 3 ovenfor. Hvis du vil male på undersiden af buer, roll malingen fra bunden af buen, på tværs af toppen, så ned igen. Bruge en stige til at nå toppen, hvis nødvendigt.

•Efter malingen er helt tør, tilføje en anden frakke, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Bær beskyttelsesbriller når du maler på undersiden af bue, som maling kan dryppe ind i dine øjne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com