Hvordan man kan male et værelse med Design

January 2

Maleri dit hjem kan synes som en kedelig opgave. Hvis du bruger din egen personlige design følelse og kreativitet, kan du oprette en smuk maling design i alle rum. Stedet for at rulle en gallon af ensfarvede maling over alle væggene i dit værelse, prøve at eksperimentere med forskellige farver, figurer, striber eller endda polka prikker. Kun et par materialer er nødvendige for at give dit hjem en fantastiske makeover med din egen personlige touch.

Instruktioner

•Draw ud af dit design på skitse papir eller gennemsigtighed papir med sort tusch. Nogle kunst projektorer kan projektet ved hjælp af almindeligt papir, mens overhead-projektorer har brug for gennemsigtighed papir. Hvis du ikke ønsker at tegne designet, bruge fotografier, pre-made designs eller et billede af din yndlings kunstværk.

•Indstil projektor foran den væg du ønsker at male på og placere billedet i den passende spot på projektoren. Når projektoren er tændt, vises billedet på væggen.

•Flyt projektor frem at gøre billedet mindre, eller tilbage for at gøre billedet større, indtil det vises på den ønskede størrelse. Juster skarpheden af billedet med den passende knop på projektoren. Henvise til projektor manual, hvis nødvendigt.

•Trace konturerne af de projicerede billede på væggen ved hjælp af en blyant. Gøre lys blyant streger, der let kan slettes eller er omfattet af maling. Slukke projektoren, når du er færdig.

•Paint inde i linjerne af blyantsrettelser muren design ved hjælp af en pensel eller rulle. For mere komplicerede mønstre, skal du bruge en mindre børste eller købe en pakke med forskellige størrelser art pensler. Det er vigtigt at udfylde enhver baggrund i design først før du går videre med detaljer.

• Lad malingen tørre i mindst tre timer.

•Ansigt tilbage med en lille kunst pensel og Udfyld alle detaljer som skygger og højdepunkter, tekstur eller komplekse linje arbejde. Lad tørre.

•Applicer et lag fernis over det færdige design ved hjælp af et paintbrush. Dette trin er ikke nødvendigt for enkle designs som striber, grafiske billeder eller polka prikker. Lak kan dog anvendes til komplekse vægmalerier som landskaber og portrætter. Bruge en mat lak til en flad finish og en blank lak til en skinnende finish.

Tips & advarsler

  • Brug malerens afdækningstape til at skitsere grafikbilleder som striber og prikker. Male inde malertape, derefter skrælle tapen, når malingen er tør at have perfekt definerede kanter. Tape off et område vil beskytte den fra at være et uheld malet. Prøv taping et kvadrat på den ønskede væg, derefter oprette dit design inden for grænserne.
  • Sørg for at bruge en koordinerende lak til din maling. For eksempel, en oliebaseret lak bør anvendes til olie maling og en vandbaseret lak bør anvendes til akryl.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com