Hvordan man kan male et værelse med Seahawks farver

April 1

Hvordan man kan male et værelse med Seahawks farver

Viser intet off hold stolthed som maleri et helt rum i team farver, og ingen hold har som viet en fanskare som NFL'S Seattle Seahawks. (Der er en grund til de har en iboende hjemmebane fordel når besøgende rejser op til Seattle for at spille spil.) Mere end noget andet, er nøglen at sikre de korrekte farver bruges i rummet. Men udover det, er det eneste begrænsning hvad kan placeres i Seahawks helligdommen fan's egen fantasi.

Instruktioner

•Find korrekte malingen farve. Seattle Seahawks farver er "Seahawks blå," "Seahawks navy," neon grøn og hvid. Mens white er nemt at nå, Sørg for at bringe et eksempelbillede af Seahawks logo på maling butikken for at aktivere sælger til at give dig de nøjagtige farver du har brug for.

•Settle på design ordning du vil bruge. I stedet for blot maleri hver væg i rummet i en af de fire Seahawks farver, kan du tilføje en smule af hver farve på alle vægge, give det en mere ensartet føler. En mulighed er at bruge striber af alle fire farver malet rundt i hele lokalet. Bredden af striberne afhænger helt af dine egne personlige præferencer og størrelsen af rummet.

•Paint dit værelse. Bruge ordningen design du afgjort på i trin 2. Bruge store pensler eller ruller for at dække en stor mængde af væggen med Seahawks farver i en kort tid.

•Tilføj stencils til væggene. De kan være af enten Seahawks' trøjer, Seahawks' team logo eller andre designs fejrer holdet. Udfyld stencils med de officielle team farver.

•Tilføj Seahawks dekorationer. Når lokalet er gjort, tilføje i enhver Seahawks habengut du ejer eller kan få dine hænder for at fuldføre dit mål afsætter rummet til dit favorit hold i NFL.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com