Hvordan man kan male et værelse sølv

November 28

Tilføje en metallisk sølv maling til et værelse giver et cool, moderne look. Metallak har små bidder af glimmer flager indlejret i maling løsning. Glimmer flager ses ofte i andre materialer som læbestift, neglelak og øjenskygger. Kunstige eller naturlige sollys er nødvendigt, når du bruger metallak. Sølv vil ikke afspejle i et mørkt rum og vil se en kedelig brun. Male et værelse sølv tager flere frakker af maling og mere tid end de fleste maling projekter, men de endelige resultater kan være fantastisk.

Instruktioner

•Visit en lokal hardware eller maling butik for at se forskellige metalliske nuancer før de beslutter hvad farve sølv til at male væggene. Kig på produkter, der sælges af virksomheder med speciale i metallisk maling som moderne mestre eller Faux effekter. Disse virksomheder producere hundredvis af forskellige metallak farver med mange forskellige sølv muligheder.

•Prep plads til den kommende projekt. Ryd alle møbler og tilbehør ud af lokalet. Tag alle stikkontakt og lyskontakt dækker. Fjerne alle genstande hænge fra væggene, herunder søm og skruer. Wrap forhæng eller gardiner i plast. Placer drop klude på alle udsatte gulvbelægning. Patch nogen nail huller, der ikke vil blive brugt igen. Skimme huller med fælles sammensatte og sand glat. Tør støv væk med en fugtig klud.

•Tape off sokler og loft område med malerens tape. Brug bred tape til at undgå maling udslip til at nå fjerntliggende områder. Polere båndet ved at gnide det med en fingernegl, kreditkort eller andre hårde materiale til at forhindre maling nedsivning.

•Paint væggene en dyb mørk sort eller grå; Brug ikke en lys grå. Bruge en rulle til at anvende latex maling på væggene. Med en pensel, skal du anvende maling til kanten af væggen, hvor rullen ikke kan nå. Sikre, at overfladen har en solid, selv farve med ingen ubesvarede mærker. Tillad malingen til at tørre i fire til seks timer, medmindre andet instrueret på maling kan.

•Anvend en foam roller at anvende den sølv maling. Roll maling på væggen ved hjælp af økologiske bevægelse---ikke roll maling på ved hjælp af traditionelle lodret ruller. Tilfældigt roll og overlapper malingen. Indse, at malingen kan vises gennemsigtigt eller gennemsigtigt glimmer indhold og kvalitet af maling. Roll til kanten af alle vægge, så tæt som muligt på båndet. Brug en lille børste til at udfylde umalet områder langs omkredsen. Tillad malingen til at tørre i fire til seks timer, medmindre andet instrueret på maling kan.

•Fortsæt at tilføje lag af sølv maling til væggene ved hjælp af tilfældige rullende metode. Husk, at nogle maling mærker kan kræve kun ét lag af sølv maling, mens andre kan kræve op til fem. Tillad tilstrækkelig tørretid mellem lag---mere tørretiden bedre, især når mange lag er tilføjet.

•Tag tape rundt i lokalet engang en solid frakke af sølv er synlige. Brug et barberblad til at skære væk båndet, hvis det er peeling op nogen sølv maling fra væggen. Ren alle maling værktøjer i varmt vand. Trække op alle slip tøj og retur møbler og tilbehør til rummet. Erstatte outlet og elektriske dækker. Tilføj accent belysning som nødvendigt for yderligere overvejelser.

Tips & advarsler

  • Metallak dækker mellem 200 og 400 kvadratfod per gallon; latex maling dækker omkring 400 kvadratfod per gallon.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com