Hvordan man kan måle et vindue til knivspids-plisseret gardiner

August 30

Hvordan man kan måle et vindue til knivspids-plisseret gardiner

Når du ønsker en attraktiv og konservative vindue der dækker, henvende sig til knivspids-plisseret gardiner for vindue dressing. Knivspids-plisseret gardiner tilføje privatlivets fred og lys kontrol med stof, der supplerer farver i rummet. Vælg stof i dækkende farver eller mønstre til at tilføje en udsmykning element, som vil binde rummet sammen. Du vælger dine gardiner, måle et vindue omhyggeligt for at sikre, at gardiner passer ordentligt.

Instruktioner

•Vælg draperier stang til knivspids-plisseret gardiner. Den standard måde at hænge knivspids-plisseret gardiner er på en traverse stang, monteret på vinduesrammen over vinduet, så forhæng dække hele vinduet. Bruge en stang, der strækker sig ud forbi de venstre og højre kanter af vinduet omkring 3 inches, hvis du ønsker at sikre fuldstændig fortrolighed og lys styring. Stangen du vælger og den placering du montere det vil bestemme bredden af knivspids-læg forhæng.

•Measure gardiner stangen med målebåndet. Nogle gardiner stænger er lige og andre kurve i mod væggen ("return"). Omfatte tilbagevenden i stang målingen også, hvis det er relevant. Nedskrive denne måling. Tilføj 4 inches bredde måling, hvis du ønsker en center overlapning for center-draw forhæng.

•Multiply Bredde måling af 0,15 hvis du ønsker en stackback. Stackback er det begreb, der refererer til den ekstra bredde, der gør det muligt at åbne forhæng forbi sider af vinduet for mere lys når forhæng er åbne og mere privatliv når forhæng er lukket.

•Measure længde af vinduet med målebåndet. Start måling fra toppen af gardiner stang og forlænge målebånd ned til det punkt, hvor du vil forhæng til ende. Nedskrive denne måling.

•Vælg forhæng, der er længden og justeret bredde målinger.

•Purchase kroge til knivspids-læg gardiner også. Jer vil savn en krog for hver læg at hænge gardiner fra traverse stænger. Køb mindst 20 for en krydse stang op til 70 inches lang og op til 35 for en krydse stang op til 140 inches lang.

Tips & advarsler

  • Traverse stænger operere med snore der trækker forhæng enten alle til en side eller den anden ("side uafgjort") eller fra centrum ud til begge sider ("center draw").

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com