Hvordan man kan male køkken bordplader at ligne granit

June 28

Hvis dit bordplader er at gøre dit køkken ser dateret, eller hvis du gerne vil have udseendet af granit uden bekostning, kan du male dine tællere med en faux granit finish. Du kan male næsten enhver overflade til at ligne granit, herunder plastik laminat og faste overflader. Det kan ikke anvendes på overflader, der vil være nedsænket i vand, som dræn, Badekar eller brusebad boder. Maleriet er et billigt alternativ til at erstatte din bordplader og er nemt at gøre.

Instruktioner

•Rengør din bordplader med varmt, sæbevand vand. Krat væk skidt og snavs med en skuresvamp. Skyl med rent vand for at fjerne alle rester. Tillad tællere til at tørre helt, før maleri.

•Patch eventuelle rifter og dybe ridser på dine tællere med træ fyldstof. Påfør fyldstof med en spartel og lad det tørre i to til tre timer. Sand væk eventuelle overskydende fyldstof, indtil overfladen er glat.

•Tape omkring bordplader at beskytte vægge og apparater med malere tape.

•Applicer en frakke sort primer til overfladen af tællerne. Bruge en lille børste langs kanten og trim og bruge en rulle på store områder. Vent mindst seks timer før du anvender det næste lag.

•Applicer en frakke af mineraler ud over primeren. Bruge en naturlig svamp til dab maling på. Trække lige op i en hurtig bevægelse, så malingen ikke smøre. Bruge en let berøring for de bedste resultater. Anvende maling i 2-fods sektioner på et tidspunkt. Gøre det muligt malingen til at tørre i to timer. Let sand mineraler med en fine sandkorn sandpapir til at skabe en glat overflade område for top coat.

•Applicer toppen klart frakke med en roller i store områder. Brug en pensel på kanter og svære for at nå områder. Tillad klarlak til tørre i mindst to timer og anvende en anden frakke. Tillade det andet lag tørre i mindst 48 timer før du begiver dig noget tilbage på dine tællere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com