Hvordan man kan male køkken bordplader

May 11

Maleri dit køkken bordplade er faktisk en relativt smerte-fri metode til at give din hele køkkenet en hurtig skudt i armen. Det er mindre rodet end at tilføje nye tapet og langt billigere end at købe nye bordplader eller apparater.

Instruktioner

•Rengør køkkenbordet helt. Det betyder mere end blot lagring væk ting som brødristere og korn-kasser; Det betyder, at komme ud af den industrielle styrke rengøringsmidler og skrubbe med nogle alvorlige knofedt. Faktum er, at køkken bordplader er samlere af små bidder af hvert enkelt måltid du koge, og resterne bygge over tid. Maling vil ikke overholde en bordplade, der har nogen fedt stadig på det, så du skal sørge for, du giver det en solid og grundig rengøring.

•Sand disken til at gøre det klar til maling. Du kan ikke få køkkenbordet rent nok for maleri blot ved at bruge flydende rensemidler; Du skal anvende middelkvalitets-sandpapir for at forberede tælleren fuldt ud.

•Applicer lag primer til hele køkkenbordet, gør sikker på, at du dækker kanterne og alle svære at nå steder. Normalt vil kun ét lag primer gøre tricket, men lad det tørre helt, giver det mindst 24 timer. Hvis køkkenbordet har åbenlyse revner eller chips, kan du fylde dem med spackle før grunding.

•Brug enten en skum eller syntetisk børste til at anvende maling. Undgå at bruge olie-baseret maling, medmindre du er helt sikker på, at køkkenbordet kommer aldrig i kontakt med fødevarer. Da de fleste mennesker ikke kan foretage denne garanti, stick med vandbaseret maling til at undgå skadelige kemikalier forurener din mad potentiale. Rullerne er bedst for anvende maling til bordplader på grund af størrelse og glathed af overfladen, samt det faktum at rullerne give en mere behagelig finish. Lad det tørre helt og anvende en anden frakke.

Tips & advarsler

  • De bedste typer af bordplader til smerte er laminat og formica efter de har været slebet så malingen vil overholde. Træ bordplader er også ideel til maling job. Granit og andre mineralske bordplader kan males, men det anbefales ikke.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com