Hvordan man kan måle kraften til at bøje tynd Metal

March 5

Tynd metal er også kendt som metalplader. Dette metal kommer i forskellige størrelser. Mens det bruges primært til VVS og PVC applikationer, kan den også bruges til forskellige håndværk rundt i huset. Dette kan begrunde det at behøve at være bøjet i en bestemt vinkel. Før du kan bøje tynde metalplader, er det nødvendigt at måle den kraft, der vil være nødvendigt at give det bøje du ønsker.

Instruktioner

•Measure længden af stykket af metalplader med et målebånd og post måling. Dette vil hjælpe med at finde det korrekte sted at bøje ark metal. Ark metal skal være bøjet direkte i midten. Hvis stykket måler 30 af 30 tommer, skal du markere den direkte i midten på 15 inches.

•Measure hver afstand fra bøje til kanten af ark metal og optage disse målinger. Alle målinger skal læse 15 inches, men foranstaltning til at kontrollere, du er direkte i centrum. Find ud af K-faktor af din brik af metalplader. K-faktor er et tal mellem 0 og 1, der er sving radius af materialet, hvilket betyder hvormange grader du vil have det til at bøje.

•Measure tykkelse af ark metal. Hold op en målebånd langs midten af ark metal og optage måling. Dette nummer skal bruges senere til at hjælpe med at bestemme K-faktor.

•Figure ud af svinget godtgørelse ved at multiplicere 2 af vinkel du bøje det til (90 grader). Tage 180 og fratræk den samlede længde af stykke (30). Dette vil give dig en bøje godtgørelse af 150. Opdele bøje godtgørelse på 150 ved det samlede antal inches af 30 at få fem, der er sving radius.

•Multiply 5 af.10 som er tykkelsen af metalplade at få en K-faktor på.5. Bestemme hvad du vil bruge til at bøje ark metal og hvordan du vil bøje det. Finde ud af, hvis du vil bruge en blød, medium eller svært materiale for at trykke ned på mark på sted, bøje


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com