Hvordan man kan måle mængden af en Air condition

September 21

Hvordan man kan måle mængden af en Air condition

Volumen af et objekt er blot mængden plads den bestemt element bruger eller tager. Du kan anvende en formel for at finde volumen af et objekt som faste stoffer, væsker og en ugyldig eller tom plads. De fleste klimaanlæg er rektangel i form. Dette vil tillade dig at bruge rektangel formel til at beregne omfanget af en air condition. Når du måler varen, kan du derefter bruge en lommeregner til at finde mængden af objektet. Se afsnittet ressourcer, hvis din klimaanlægget er en anden form end rektangel.

Instruktioner

•Measure klimaanlægget. Brug din målebånd til at opnå længde, højde og bredde. Længden er måling fra front til tilbage når man sidder oprejst. Højden er fra toppen til bunden af balsam. Bredden er højre side til venstre side af objektet.

•Hent formlen for en air conditioner eller "rektangelobjekt". Formlen for en air condition er "længde gange bredde gange højden." For eksempel, vil en balsam er 22 inches lang, 23 inches i bredden og 15 inches høj læse "22 x 23 x 15."

•Calculate målinger. Brug en lommeregner eller et stykke papir til at formere den længde, bredde og højde. For eksempel, er 22 x 23 x 15 er lig med 7,590, hvilket betyder, at omfanget af denne klimaanlægget 7,590 cubic inches.

Tips & advarsler

  • Måle klimaanlægget to til tre gange. Dette vil tillade dig at gøre sikker på dine målinger er korrekte. Brug altid den samme type af måling for hver side. For eksempel, hvis længde måles i tommer, bør bredde og højde, også i inches.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com