Hvordan man kan måle mængden af murværket

January 16

Hvordan man kan måle mængden af murværket

Murværket eller sten murværk, er en praktisk artform strækker sig tilbage til begyndelsen af den menneskelige civilisation, og det giver en meget stærk og holdbar måde af byggeri. Moderne murværket er typisk udført med enkelte sten "limet" sammen af cement mørtel i forskellige tredimensionelle former. At have evnen til at måle omfanget af en struktur er vigtigt i planlægningen for en murværket projekt, da det kan hjælpe med at bestemme mængden af materialer, der vil blive krævet og hjælp du anslå omkostningerne.

Instruktioner

•IDENTIFY den generelle form af murværket struktur, som bestemmer den måde, hvorpå volumen beregnes. Hvis du ønsker at bestemme omfanget af en struktur med flere, sammensatte stykker (for eksempel en kuppel på toppen af en kube, eller fire vægge omkring et stykke jord), identificere formen for hver særskilt afsnit---deres individuelle mængder beregnet og tilføjet sammen for at finde det samlede volumen.

•Vælg den formel, der repræsenterer form af hver del af strukturen, og identificere, hvilke dimensioner der skal måles. Murværket er ofte brugt i opbygningen af væggene, hvilket kræver færre beregninger end de fleste andre figurer. Omfanget af en mur med firkantede hjørner er lig med længden af væggen ganget med både højden af væggen og tykkelsen af væggen.

Du skal slå op volumen formler for figurer end solid rektangler. For at beregne mængden af en kugle, for eksempel bruge denne formel: "(4/3) x (pi) x (radius kubik)," med pi anslået 3.14.

•Brug din målebånd til at bestemme dimensionerne af din struktur kræves i formlen tilsvarende volumen. Hvis der er flere dele, skal du vælge en til at begynde med.

•Skriv ud formlen komplet volumen med de målinger, du har foretaget. For en mur med en længde på 30 fod, ville højde 5 fod og en tykkelse på 1 fod, mængden af væggen lig 30 fødder ganges med 5 fødder ganges 1 fods eller 150 kubikfod.

•Brug regnemaskine til at beregne diskenhed ved hjælp af den formel, du skrev ned.

•Gentag processen beskrevet i trin 3 til 5, hvis din struktur har flere sektioner, beregne mængden af hvert stykke, og sørg for at trykke på "Ryd alt" på din lommeregner mellem hver beregning at undgå fejl. Endelig, tilføje hver af de enkelte enheder sammen for at finde det samlede volumen.

•Multiply det samlede volumen af strukturen af 0,65, eller 65 procent, til at beregne det samlede rumfang af sten i strukturen. Som afspejler den omtrentlige andel almindeligvis anvendes i byggeriet, ifølge regn Foundation.

•Multiply det samlede volumen af strukturen af 0,35 eller 35 procent, til at beregne mængden af cement mørtel i strukturen. Som afspejler den omtrentlige andel af mørtel almindeligvis anvendes i byggeriet, ifølge regn Foundation.

Tips & advarsler

  • Hvis din målebånd ikke længe nok til at strække hele afstanden på tværs af strukturen, kan du opdele større måling i mindre, mere håndterbare stykker og senere tilføje disse længder sammen.
  • Har en anden person støtte med at tage målinger, som det kan ofte være vanskeligt at fastsætte den løse ende af målebåndet, og have nogen holde det på plads kan spare frustration og producere mere nøjagtige resultater.
  • Hvis du har fundet den fundne mængder af sten og cement mørtel i trin 6 og 7, kontrollere deres rigtighed ved at tilføje dem sammen og sammenligne med det samlede volumen, du fandt i trin 5.
  • Husk at 1 fod har 12 inches, så 10 fod, 5 inches er ikke det samme som 10.5 fødder. De fleste Maalebaand har markeringer i tommer og fod, så for at indsætte dine målinger i lommeregneren du skal konvertere inches til fødder og fraktioner til decimaler. For eksempel, er 5 inches lig med 5/12 fod eller 0.417 fødder, så 10 fod, 5 inches bør angives i en regnemaskine som "10.417".
  • En anden måde at løse dette spørgsmål er at gøre alle dine målinger i metriske enheder (f.eks. meter og centimeter), fordi 10 meter, 15 centimeter er den samme som 10,15 m, og konvertere din endelige rumfang, (som vil være i kubikmeter) til kubikfod ved multiplikation med 35.315. Det er kun muligt, hvis du har en metrisk målebånd.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com