Hvordan man kan male med aluminium farvet maling

March 1

Maleri med aluminium farvet maling kræver særlig opmærksomhed for detaljer. Aluminium maling, som alle metalliske farvet maling, er udsat for uønsket "lap linjer" fra overlappende penselstrøg eller ruller. Derudover er metallisk maling ofte tykkere end almindelig farvet maling; denne tyk maling, vil hvis forkert anvendt, chip let. Ordentlig maleteknikker er ikke svært at lære, og selv en novice maler kan anvende aluminium-farvede maling, hvis han eller hun følger de rigtige skridt.

Instruktioner

•Applicer maler tape til kanterne af overfladen du at male.

•Lay en dråbe klud på gulvet i tilfælde af utilsigtet spild.

•Anvend en rulle til at male hele overfladen med en pels af kvalitets primer. Bruge primer til at sikre, at aluminium-farvede maling vil dække godt med et par tynde lag. Hvis du maler en lille eller meget detaljeret overflade, kan du bruge en regelmæssig pensel i stedet for en rulle.

•Applicer et tyndt lag af maling vandret på tværs af væggen eller objekt ved hjælp af en rulle for store sektioner og en pensel for alle detaljer. Tryk ikke på punktet; bare forsigtigt glide rulle eller pensel hen over overfladen, holder knap nok kontakt for at anvende aluminium maling. Hvis du trykker for hårdt, maling vil gå på tyk, synliggørelse lap linjer og gengivelse af det færdige produkt mere tilbøjelige til at chip. Ifølge MetallicMart.com, bør metallisk maleri altid omfatte de tyndeste, letteste frakker muligt.

•Wait en til to timer efter den første frakke til tørre.

•Applicer en anden frakke af maling, men denne gang maling lodret, forsigtigt flytte rulle eller pensel op og ned på væggen. Anvende denne anden frakke vinkelret på først vil yderligere maske lap linjer. Som før, bruge den mindste mængde af pres muligt. Selvom du ikke trykke på meget hårdt, leverer denne anden frakke normalt sidste hånd på projektet, leverer fremragende dækning. Som en tykkere maling, vil selv lys frakker af aluminium maling være nok til at afslutte jobbet i bare to passerer.

•Wait 48 timer før at fjerne den maler tape og tilbagevendende inventar til rummet.

Tips & advarsler

  • Hvis og kun hvis varen er lille nok og du er en dygtig maler, kan du overveje sprøjtemaling varen efter det er beskyttet med tape og har været korrekt primet. Spraymaling vil give ensartet dækning, at fjerne lap linjer fra ligningen. Men sprøjtning er normalt ikke en god mulighed for uerfarne malere.
  • Sørg altid for et vindue er åben og du har en fan blæser luft ud af rummet, når du maler. Ordentlig ventilation er nødvendig for at forhindre eksponering for farlige maling dampe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com