Hvordan man kan male med gratis farver

October 22

Hvordan man kan male med gratis farver

Der er mange måder at du kan male indre af dit hjem. Med de samme begreber i tankerne, kan du også male ydersiden af dit hjem på samme måde. Når man taler med hensyn til farvehjulet, kan du male med en monokromatisk farveskema, en tilstødende farveskema, en gratis farveskema eller en triade maling farveskema. Når du maler med gratis farver, du vælger farver, der er modsat hinanden på farvehjulet.

Instruktioner

•Vælg farver, der er modsat på farvehjulet. Når der træffes beslutning om hvilke farver der skal bruge, tage hensyn til farven på dine møbler og andre aspekter af rummet. Eksempler på gratis farve par rød og grøn, blå og orange og lilla og gul.

•Balance farver ved at vælge den rigtige nuancer af gratis farver. Du behøver ikke at holde fast i de dristigste farver, hvis dette ikke er den stil, du ønsker at dekorere i. Hvis du foretrækker pastel farver, skal du vælge pastel maling i de samme gratis nuancer. Du kan også vælge en af de gratis farver være dristige for trim af væggen og andre gratis farven være pastel for selve væggen, eller vice versa.

•Vælg én farve på farvehjulet som den dominerende farve for området. Vælg den farve, der går godt med møbler og har denne maling farve som den dominerende farve i hele beboelsesrum. Hvis du ønsker at male med en abstrakt design i tankerne, skal du bruge andre gratis malingen farve for at gøre små stænk på væggen eller andre små figurer til at udligne den dominerende farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com