Hvordan man kan male med kinesisk rød lak

September 8

Kinesisk rød lak dateres til 1300-tallet da buddhistiske munke begyndte maleri møbler ved hjælp af lak og indviklede håndmalet design. Metoden tilføjer et eksotisk element til møbler, dekorationsgenstande og objekter, og malingen kan anvendes på træ, metal eller terra cotta. Kinesisk rød lak kan tilføje en pop af farve i en kedelig værelse, dreje den malede stykke i et brændpunkt.

Instruktioner

•Rens og prep overfladen. Hvis du anvender denne maling til et dekorativt objekt eller møbel, Sørg for at bruge en renere med affedtningsmiddel til at fjerne eventuelle olier og snavs. Olie vil frastøde malingen og forårsage dit overflade vises ujævn over tid.

•Sand objekt let med et fint grus sand papir, giver en ru overflade til maling til at overholde. Aftørre støv med et fugtigt håndklæde.

•Applicer sort lak maling til hele overfladen af objektet med en fin børste eller glat foam roller, og sørg for, at du har fuld dækning. Lad det tørre.

•Thin den røde lak male med en lille mængde af vand. Start ved at blande i 2 tbsp. vand ad gangen. Du ønsker at få maling til en konsistens, der vil aftørre nemt fra din objekt.

•Brush eller roll maling på dit objekt og tørre med en klud, så den sorte til at vise gennem. Fortsætte med at fjerne maling med en klud, indtil du opnår det ønskede udseende. Lad det tørre.

•Brug en lille børste, paint guld trim til at fremhæve visse områder eller tilføje dekorative elementer. For eksempel kan du male dekorative trim på forsiden af en skab dør eller tilføje en ring af guld til randen af en søjle stearinlys indehaveren. Du kan også tilføje dekorative kinesiske designs ved hjælp af stencils eller ved at male frihånd. Dette trin er valgfrit.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af sort som din grundfarven er blot et forslag. Rød lak kan bruges som en base eller anden frakke afhængigt af dine præferencer. Lak maling leveres også i mange andre farver.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com