Hvordan man kan male med Rustoleum

May 26

RustOleum er navnet på en bred vifte af specialmalinger. RustOleum er nok bedst kendt for sin metal maling, der forhindrer rust og korrosion ved at beskytte metal mod vand og fugt. Dette mærke også tilbyder maling beregnet til brug på plastik, beton og træ overflader. RustOleum maling bør kun anvendes, når overfladen er blevet forberedt korrekt til at sikre de bedste resultater.

Instruktioner

•Rengør overfladen skal males med varmt sæbevand til at fjerne støv, snavs eller fedt. En beskidt overflade vil ikke tillade malingen til at obligation korrekt og kan forårsage afskalning.

•Scrape væk nogen skår eller afskalning maling eller rust. Træflader kan slibes for at fjerne gamle maling. Metaloverflader kan gnides med ståluld eller en stålbørste til at fjerne rust.

•Rinse overfladen for at fjerne enhver løs maling eller rust chips eller støv lavet ved slibning. Tillad overfladen tørre før du begynder at male.

•Applicer en RustOleum primer egnet til overfladen du maler. RustOleum primere er tilgængelig for metal, plastik, træ og beton overflader så check etiketten for at sikre, at du bruger den korrekte primer. Nogle primere fås i en spray, mens andre skal anvendes med en ren, tør pensel.

•Applicer RustOleum maling med en pensel eller maling rulle. Hvis du bruger aerosol maling, hold kan omkring en fod fra det objekt, du maler og anvende maling ved at flytte kan frem og tilbage hen over overfladen mens sprøjtning. Gøre det muligt malingen til at tørre helt, og derefter anvende en anden frakke af maling.

•Dæk den malede overflade med et klart frakke emalje at beskytte malingen. Læse etiketten for at sikre vælger du den passende klart frakke til overfladen du har malet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com