Hvordan man kan male med væggen magi

November 29

Hvordan man kan male med væggen magi

En veludført maling job kan dramatisk omdanne en rummets atmosfære, gør de mest kolde og uindbydende rum synes, varm og indbydende. Væg Magic er et hjem interiør maleri kit, der tillader dig at oprette normalt svært faux finish, der normalt kræver masser af tid, erfaring og dygtighed. Men for at bruge kit med succes, skal du sætte dig grundigt med de passende teknikker.

Instruktioner

•Undersøg dine vægge omhyggeligt. Udfylde eventuelle huller med spackle ved hjælp af en spartel. Sand dem ned med 100-sandkorn sandpapir til at skabe en glat finish. Dække møbler med dropcloths og anvende maler tape på baseboard, vinduesrammer, støbning og krone. Prime væggene med latex-baserede primer, ved hjælp af en standard maling rulle. Lad det tørre helt.

•Brug to latex maling farver, der er forskellige nuancer af samme farve. For eksempel kan du bruge jæger grøn og evergreen. Hæld hver farve i ene side af bakken split. Dyp din dual roller i skuffen og rulle på de to farver.

•Applicer dine roller på væggen, hvilket gør en curvy, swirly, rullende bevægelse. Gøre crisscrosses, sving og buer, at få malingen til at overlappe hinanden. Skridt tilbage nu og da at vurdere dine fremskridt og tilføje mere farve eller maling til områder i nød.

•Edge din dual roller til kanten af væggen og hjørner, anvende maleri om nødvendigt. Flip-over roller til at blande i maling af den modsatte farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com