Hvordan man kan måle Output af en Soaker slange

July 22

Haver kan være både smuk (blomster) og nyttige (grøntsager), men kræver en god vanding strategi at holde i live. Vanding i hånden er tidskrævende, og mekanisk sprinklere spilder en masse vand. Soaker slanger er et godt alternativ. En soaker slange på en timer kan levere en præcis mængde af vand til din have seng, hvilket sparer tid, penge og miljøet. Men du skal være i stand til at beregne det nøjagtige beløb af vand din soaker slange sætter over en periode for at finjustere dine vanding strategi.

Instruktioner

•Indstil op din soaker slange korrekt for at kunne ordentligt måle sin produktion. Som minimum skal tilsluttes en tilbagestrømning forebyggelsen din vandhane til at forhindre beskidt vand fra eventuelt blande med drikkevand. Eller vedhæfte et automatisk timer på vandhanen for at vande haven med jævne mellemrum. Hvis du har brug for en længde af haven slange at bringe starten af din soaker slange til haven sengen, lægger det også.

•Drej vandhanen lige nok, at din soaker slange siver (ikke sprøjtning). Markere indstillingen med et fedt blyant, så du kan returnere vandhanen til den samme sats af flow hver gang.

•Curl din soaker slange ind i et tomt 5-gallon spand og lad vandet løbe til sin normale sats for 15 minutter. I slutningen af perioden, trække soaker slange fra spanden og anslå, hvor mange gallons af vand er i spanden. Mutliply af fire. Dette er resultatet af din soaker slange i gallon per time.

•Fin-tune din kunstvanding planlægge kører soaker slange 1/2 time hver anden dag. Tjek jord efter vanding for at afgøre, hvor langt den fugt er trængt ind, og justere hyppigheden af vanding eller hvor lang tid vandet løber for at skabe optimale betingelser for haven.

Tips & advarsler

  • Plads soaker linjer om to fødder fra hinanden, hvis haven sengen er bredere end et par fødder.
  • Tillad ikke soaker slanger at røre bunden af etablere planter eller overwatering kan opstå.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com