Hvordan man kan male Over en belægning

December 7

Hvordan man kan male Over en belægning

Du tror måske, at alt hvad du behøver for at med held sætte en ny frakke eller farve maling over en gammel en, er en dåse maling og en rulle. Du ville imidlertid være forkert i denne vurdering. Før du kan male over din gamle belægning, vil du få brug for at forberede væggen for at acceptere den nye pels. Dette er heldigvis ikke så svært, selvom det kan være tidskrævende.

Instruktioner

•Fjern alle møbler og inventar fra rummet du er maleri, og derefter lægge ned plastfolie over gulvet og tape det på plads med malerens tape. Maleri er en beskidt forretning, og du vil spilde uanset hvor omhyggelig du er, så du bør altid bruge plastfolie til at minimere rod.

•Brug sandpapir til let sand ned alle de områder, du planlægger at male. Hvis maling pletter eller chips, brug din skraber værktøj at skrabe væk så meget som vil komme ud.

•Mix og anvende primeren til vægge efter anvisningerne på dåsen. Anvende primer vil hjælpe med at sikre, at malingen klæber godt til væggen, og det vil også hjælpe give et endda tekstur.

•Wait for primer tørre (tørretiden bør være opført på primer kan), og derefter blande og anvende maling med en pensel eller rulle. Bruge glat, selv slagtilfælde, når du maler for at opnå en ensartet konsistens. Hvis du bruger en rulle, skal du muligvis rulle over de samme sted flere gange at opnå en ensartet konsistens, samt for at sørge for hele overfladen modtager en belægning af maling.

•Applicer en anden frakke af maling hvis det er nødvendigt, når det første lag er tørret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com