Hvordan man kan male Over falske paneler

May 25

Hvordan man kan male Over falske paneler

Du kan omdanne falske træpaneler fra en forældet accent til en frisk ny knudepunkt med maling. Male din falske paneler kan tage arbejde, men det er en forholdsvis billig makeover (bare et par hundrede dollars for en regelmæssig størrelse værelse) og kan være nemmere og billigere end at fjerne den. Så i stedet for at smide tacky fake paneler, genoplive det til at ligne en brugerdefineret Tømrer job.

Instruktioner

•Dæk vægge omkring din falske træpaneler med malerens tape. Lægge en dråbe klud på gulvet under overfladen du vil male. Tør ned paneler med et fugtigt håndklæde.

•Fyld nogen uønskede huller med putty og lad det tørre. Sand paneler lige nok til at oprette en ru overflade, der vil overholde for at male. Ren støv fra slibning med en tack klud eller fugtigt håndklæde.

•Brug en børste, paint primer langs kanterne og i revner af paneler. Kontroller primeren er kompatibel med typen af maling du vælger. Hæld en maling bakke nogle primer og bruge en maling rulle til at prime de flade overflader af paneler. Lad tørre grundigt før maleri.

•Anvend en pensel til at anvende maling langs kanter og revner af paneler. Du kan vælge en olie- eller latex-baseret maling, afhængigt af dine præferencer. Hæld nogle maling i en bakke og anvende det på de flade overflader af paneler med en maling rulle. Lad det tørre. Tilføje en anden frakke for at sikre fuldstændig dækning af de træpaneler.

•Rengør pensler og maling bakker og bortskaffe Engangsruller maling. Fjerne drop-klude. Fjern den maler tape, når malingen er tørret i flere timer, for at forhindre peeling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com