Hvordan man kan male Over farvede & lakerede møbler

March 23

Hvordan man kan male Over farvede & lakerede møbler

Hvis du har fundet et stykke af grimme møbler med en silhuet, der passer til din indretning, kan du gøre nogle maleri for at gøre den forældede overflade bedre passer til din stil. Bejdset og lakeret finish er designet til at være holdbart, og det er svært at male over disse langvarige udendørsbrug, hvis du ikke bruger de rigtige værktøjer. Maleri farvede og lakerede møbler kræver nogle specialiserede prep arbejde, men den rigtige tilgang giver dig varige maling dækning og en frisk udseende.

Instruktioner

•Sand farves eller lakerede møbler med 220 sandkorn sandpapir. Sandpapir hjælper med at tilføje tekstur til glat, lakerede overflader for nemmere maleri.

•Wash slebet overflade ved hjælp af en trinatriumphosphat sæbe. Denne renseopløsning fjerner sandpapir støv, men det skærer også latent olier, der kan tiltræde behændig, lakerede overflader.

•Applicer maler tape til møbler hvis der er nogen dele, som du ønsker at forlade umalet. Hvis du maler det hele stykke af møbler, behøver du ikke at bekymre sig om ved hjælp af beskyttende tape.

•Applicer pletten-blokerende primer til overfladen ved hjælp af et paintbrush eller airless maling sprøjte. Pensler er godt for præcision kontrol med fine detaljer, men en airless maling sprøjte giver hurtig dækning af store stykker af møbler. Afvente den blokering af pletten primer til tørre, før du fortsætter.

•Coat møbler med et andet lag af pletten-blokerende primer hvis du bemærker nogen nøgne pletter. Træ pletten er berygtet for siver gennem maling, så det er vigtigt at sikre gode pletten beskyttelse med fuld primer dækning. Vente på dette andet lag tørre.

•Applicer latex eller olie-base maling til PRIMES møbler overflader med en airless sprøjte eller pensel. Vente på denne base frakke til tørre.

•Tilføj et andet lag af latex eller olie-base maling til møbler hvis der er nogen nøgne pletter. Undgå brug af møbler eller fjerne den beskyttende maler tape i en fuld 24 timer. Mens maling vil være tør at røre i bare et par timer, din finish vil vare længere, hvis du lade det helbrede for en hel dag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com