Hvordan man kan male Over imiteret paneler

February 13

Hvordan man kan male Over imiteret paneler

Male gamle imiteret vægpaneler er en fantastisk måde at opdatere udseendet af et værelse uden udgift for at fjerne paneler. At give imiteret vægpaneler er en ansigtsløftning forholdsvis let; men der er et par skridt, at du skal følge for at sikre varige resultater. Ved at følge disse trin, de malede paneler vil have en finish, der kan stå op til regelmæssig rengøring og slitage ligesom nogen malet regelmæssigt væg.

Instruktioner

Maleri imiteret træ paneler

•Rengør paneler ved at anvende en flydende sander til en stor svamp og skrubbe på tværs af væggen. Dette vil forberede paneler, således at primeren har noget at holde sig til det. Flydende sander produkter kan findes på hjem forbedring butikker. Bære handsker under rengøring væggene, fordi flydende sander kan være slibende på huden.

•Applicer en oliebaseret primer til paneler med en paint roller, der har en 1/4-inch nap. Smide rullen efter påføring af primer, som det vil være meget vanskelig at skylle og bruge til maling.

•Fyld i søm huller med en lys spackle når primeren er tør. Søm huller bliver nemmere at se når primeren er tør. Tryk på spackle i søm hul med en spartel og Skrab off overskud til at gøre spackle glat med toppen af paneler. Tillad spackle tørre fuldstændigt, før du begynder at male.

•Applicer maling på kanten af væggen og omkring enhver trim eller lys armaturer med en tynd trim pensel. Når trim er færdig, skal du anvende maling til det vigtigste område af væggen med en kort lur roller i en 1/4 tommer. Du bliver nødt til at anvende mindst to tynde lag af maling på paneler. Dette vil gøre det muligt malingen til at holde sig til væggen i stedet for at oprette en klæbende finish, som kan ske med en tyk pels.

•Tillad maling tørre i to uger før du prøver at vaske mur.

Tips & advarsler

  • Nap en maling rulle henviser til hvor dybt tildækning af rullen er.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com