Hvordan man kan male på en svejset aluminium rør

May 13

Du kan svejse aluminium for at deltage to stykker af aluminium i et enkelt stykke, men varmen fra svejsning proces vil forlade aluminium misfarvede og uinteressante. En simpel frakke af maling kan holde dække de misfarvede metal og endda beskytte det i et omfang. Vælg dit valg af maling omhyggeligt for at sikre, at det vil overholde aluminium. Passe under selve maleprocessen samt at sikre, at du dække hele røret struktur i maling, herunder marmoreret overflade omkring de tilsluttede stykker af aluminium.

Instruktioner

•Aftør rør med en fnugfri klud dyppet i en aluminium-safe basisk opløsning. Tør ned i røret fuldt ud, så løsningen at fjerne fedt så godt. Svaber ud af hullerne og dips i afsnittet svejset med en vatpind.

•Sand rør med 200-sandkorn sandpapir. Slibning overfladen af metallet tillader primer og maling for at holde fast i røret.

•Rinse rør med vand. Tørre metal umiddelbart bagefter med en absorberende klud. Tørre røret indtil kluden kommer væk rent.

•Indstil rør på en flad, ren metal overflade. Anvende en spray-on alkyd-baserede primer (holde sprayflaske 6 inches fra pibe på alle tidspunkter) til den ene side af den metalrør. Lad det tørre. Når det har tørret, dreje røret og anvende primer til anden siden.

•Undersøg de svejsede spot på røret omhyggeligt. Anvende mere primer marmoreret overflade, hvis du finde dele af nøgne metal. Pels rør i et andet lag primer for god foranstaltning og tillade primer til tørre.

•Spray en side af røret med latex-baserede spraymaling designet til metal. Tillad lag af maling tørre før flipping det til at male anden siden. Gøre det muligt malingen til at tørre helt, før du anvender en anden frakke af maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com