Hvordan man kan male på toppen af en Gelcoat

January 10

Hvordan man kan male på toppen af en Gelcoat

Gelcoat er en type af harpiks med en høj pigmentering indhold at give det farve. Denne type belægning bruges på de fleste glasfiber både til at forhindre mug. De fleste typer af gelcoat holder ikke godt for sollys og vejrlig, og ofte pigmentering svinder og overfladen af gelcoat bliver kalkholdig. En løsning er at male over gelcoat med en marine-grade maling.

Instruktioner

•Forbered overflade ved at fjerne alle teak skinner, aluminium vinduer, plastdele og hardware. Fjerne alle caulking.

•Rengør overfladen grundigt at fjerne alle snavs, fedt, skimmel, mug, rust, voks eller enhver anden type materiale. Dette kan kræve flere forskellige renseprodukter hvert område af overfladen er arbejdede på. Bruge rensemidler anbefalet af båd fabrikanten for overfladefinish af båden.

•Kontrollér reparationer til overfladen. Dette omfatter slibning og udfylde huller og ridser med fyldstof produkter designet til gelcoat og glasfiber reparation. Denne reparationsprocessen er ofte kombineret med anvende specielle primere for at øge vedhæftning af malingen til at gelcoat--med slibning mellem lag primer til fjer ud uregelmæssigheder og mangler.

•Spray maling i en miljømæssigt kontrolleret paint booth. Typen maling, der anvendes til at dække gelcoat er typisk en marine-rated uretan maling. Maleriet skal gøres når temperaturen er mellem 70-80 grader og luftfugtigheden er under 65 procent. En god maling job indebærer ofte flere frakker med slibning mellem lagene.

Tips & advarsler

  • For de bedste resultater, hyre en professionel billedkunstner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com