Hvordan man kan male skabene en hvidkalkede Look

February 9

Hvordan man kan male skabene en hvidkalkede Look

En hvidkalkede eller nødstedte look på kabinetter er en ideel stil for franske land, eklektisk eller shabby chic indretning. Hver af disse typografier bruger møbler, der er godt slidt. For at opnå dette look, selv med nye skabe, er nogle forberedelse og en smule af maleri knowhow afgørende. For en mere autentisk alderen udseende, skal du anvende denne teknik til eksisterende kabinetter, som allerede indeholder karakteristiske buler og dings foretrækkes til dette look.

Instruktioner

•Rens og sand alle kabinet overflader. En ammoniak-baserede renere vil slippe overfladen af fedt eller andet restmateriale, der har tendens til at hæmme ansøgningsprocessen. Slibning eksisterende maling eller pletten vil give en ren, lidt ru overflade for den nye maling til at holde sig til.

•Prime alle overflader. Anvende primeren til enhver overflade, hvor du agter at male. Følg denne frakke med en underuld og et tyndt lag af top pels, som begge vil vise igennem, når processen er fuldført.

•Aftør på et tyndt lag voks, pasta. Når du bruger moderne produkter i stedet for traditionelle hvidtekalk, vil paste wax give den ønskede stribede udseende. Anvende dette produkt til hele overfladen for et alvorligt alderen look, eller at kanter og doorknobs, områder hvor naturlige aldring opstår først.

•Brush på det øverste lag af maling. Dette lag er traditionelt hvidt, og vil holde farven hvis ved hjælp af traditionelle hvidtekalk fremstillet af kalk, kridt og vand. Den mere moderne tilgang til at skabe en hvidkalkede look med latex maling kan give ekstra farvemuligheder med et produkt, der er lettere at anvende og vedligeholde.

•Sand det øverste lag. Slibning fjerner bits af denne øverste lag af maling, afslører den under pelsen og giver den stribede udseende af kalk. Denne proces gøres bedst i hånden for en autentisk udseende, selvom en sander er hurtigere. Bruge forskellige gryn af sandpapir til at gøre den aldrende ser mere autentisk.

Tips & advarsler

  • Traditionelle hvidtekalk tendens til at irritere hud og øjne. Bær passende beskyttelse for at forhindre kontakt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com