Hvordan man kan måle små afstande

November 6

Hvordan man kan måle små afstande

Fysikere, ingeniører og andre forskere nødt ofte til at måle små afstande. De er afhængige af præcise måling værktøjer, såsom vernier calipre. Bygningsarbejdere, træ arbejdstagere og blikkenslagere også bruge vernier calipre til at måle dybden af huller, højden af individuelle trapper, diameter af rør og andre afstande. En vernier caliper gør det muligt at måle en kort afstand med en nøjagtighed på en tusindedel af en tomme. Hvis du har brug at måle længden af små afstande for kortlæsning aktiviteter, hjemmet renoveringer eller andre projekter, kan du finde vernier calipre på din lokale hardware butik.

Instruktioner

•Look på din vernier caliper og lære dens dele. Den bevægelige skala eller lineal på bunden er Vernier skala. Ikke-mobile skala eller lineal er den vigtigste målestok. Udenfor kløer er normalt på bunden af caliper og bruges til at måle den udvendige længde for et objekt. Den indvendige kløer er buet lidt udad og bruges til at måle en indvendigt længde. En eller måske to, låsning screw(s) er på toppen af den kaliber, at vil låser kæberne på plads.

•Løsn låseskruerne din calipre og dias uden kløer sammen til at kontrollere, hvis din caliper er kalibreret korrekt; Hvis kalibreret korrekt vil dine målinger være præcise. Nul mærkningen på de vigtigste skala skal line op med nul mærkning på vernier skala. Hvis ikke, får de calipre serviceres. Med nogle modeller kan du rette dette manuelt. Du kan også kompensere ved at nedskrive forskellen mellem de to skalaer og tilføje eller fratrække forskel fra dine endelige mål.

•Measure den korte afstand eller længde af en lille genstand. I de fleste tilfælde bruger du udenfor kløer. Løsn låseskruerne, og skub den højre klo i retning af den venstre klo, så de rører objektet. Spænd de selvlåsende skruer.

•Indstil længde ved at kigge på de vigtigste skalaen (linealen) først; Bemærk den caliper skala. Den vigtigste målestok kunne opdeles i inches, hvor enkelte tommers er opdelt i ti dele, hver værd 1/10-tommer. Check at se, hvor nul mærkning på vernier skala linjer på den store skala. For eksempel, hvis det linjer mellem 4/10 og 5/10-tommer på de vigtigste skala, er derefter hidtil længden af objektet 0.4 inches. Kig på vernier skala. Dette kunne opdeles i tusindedele af en tomme. Find den første mærkning på den vernier skala, at præcis linjer med en afmærkning på de vigtigste skala. Hvis den 26 mærkning på vernier skala linjer, så der giver 0.026 inches, hvilket gør den samlede længde 0.426 inches.

Tips & advarsler

  • Digital calipre er nu tilgængelig, giver dig en nøjagtig læsning på skærmen og kan justeres for præcision med et tryk på en knap.
  • Tørre væk eventuelle rester, uanset hvor lille, fra indersiden af kløer. Støv og snavs vil blande sig med at opnå en nøjagtig måling.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com