Hvordan man kan male små badeværelser med skrå vægge

February 20

Hvordan man kan male små badeværelser med skrå vægge

I mange hjem vælger bygherrer for at installere badeværelse i små, ulige-formet områder. Dette optimerer de firkantede optagelser af hus, som ved hjælp af plads under en trappe, f.eks. Men i disse irregulære rum væggene er ofte skrå, giver en klaustrofobisk kvalitet til badeværelset. Ved hjælp af god udsmykning idéer om hvordan man kan male de skrå vægge kan hjælpe rummet til at virke større og mere komfortabel. Den gode nyhed er, at det tager meget kort tid til at male et værelse så lille.

Instruktioner

•Paint skrå vægge i badeværelset den samme farve som loftet. Male dem begge den samme giver farve indtryk af, at den skrå væg er faktisk en del af loftet. Dette er en design-mekanisme, der gør badeværelset ser større end hvis vægge og lofter var forskellige farver.

•Vælg en nuance af hvid maling eller en meget bleg pastel farve til loft og vægge. Kølige toner såsom lys mint grøn og himlen blå er også gode valg. Neutrale farver såsom lys beige kan også være tilstrækkeligt. Lys nuancer maling åbner et lille rum og give seeren det indtryk, at rummet er større. Undgå mørke eller mættede farver som krikand, mørk rød, sort, brun eller navy blå.

•Outline et vindue eller spejl i et lyst stænk af farve til at supplere og kontrast med den blege, beroligende, lysere nuance på vægge og loft at tilføje interesse. Ikke overdrive anvendelse af mørke farver, men. Alt for mange sådanne detaljer kan gøre rummet synes rodet og mindre.

•Coordinate maling du vælger med gulvet farve. Gulvet bør også være en lys farve, og væg og loft maling skal gå godt med det.

Tips & advarsler

  • Installere nok forsænket belysning for at lyse din lille badeværelse jævnt og gøre det behageligt lys. Forsænket belysning tager ikke nogen plads plads og lysstyrken gør rummet synes større.
  • Et stort spejl kan bidrage til at åbne et lille badeværelse rum. Hvis det er muligt, har det afspejler et vindue eller i det mindste et maleri eller fotografi på den modsatte væg. Line spejl i en serie af små pære inventar til fjerne skygger på forsiden af den person, der bruger den.
  • Undgå at sætte en masse tilbehør såsom ekstra håndklæde kurve eller væg stativer i badeværelset for at holde look, rummelige og rolige.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com