Hvordan man kan male sølv Metallic

November 27

Hvordan man kan male sølv Metallic

Metallak, kan uanset om møbler, tilbehør eller vægge, gøre en dramatisk effekt på din hjemmets indretning. Mens varm guld har været på mode i et stykke tid nu, ser metallisk sølv friske i øjeblikket. Sølv har dejlige reflekterende kvaliteter lige fra moderne og lyse til en mere traditionel, tonet ned glans. Mens anvendelse af metallisk sølv maling til vægge og møbler er en smule mere involveret end at bruge run-of-the-mill, endimensional farver, kan det nemt opnås af gør-det-selv med dramatiske, drop-dead gorgeous resultater.

Instruktioner

Maleri vægge

•Tag lyskontakt plader og outlet dækker med en skruetrækker. Flyt alle møbler til midten af rummet. Tage ned nogen gardiner eller gardinstænger, der kan være i vejen.

•Brug maler tape til at maskere ud noget, du ikke ønsker malet sølv, for eksempel, sokler, vindue tarme, loft eller væg lys, lyskontakter, kroneformen og gulv.

•Dæksel til gulv og møbler med drop klude. Brug malerens tape til sikker henlægge klude på plads på gulvet.

•Paint vægge med en frakke af grå primer. Den grå primer bør ideelt set være samme farve som den sølv maling, eller en skygge eller to lysere. Bruge lav-nap roller for store arealer, og børste for kanter og hjørner. Lad malingen tørre primer producentens anvisninger.

•Applicer sølv metallak vægge ved hjælp af high-nap roller. Høj-nap roller vil producere en tekstureret, plettede virkning, der skjuler rulle mærker, som metallak er særligt tilbøjelige til at vise rulle mærker. Roll malingen i en "V" mønster, gør vandrette streger både op og ned, venstre og højre. Dette vil hjælpe med at forhindre rulle mærker så godt. Anvende maling med rulle som tæt på væggen kanter som muligt, fordi metallak tendens til at vise penselmærker. De mindre børstning du gøre, jo mindre chance vil du have penselmærker. Gøre det muligt malingen til at tørre på maling producentens anvisninger. Re-coat efter behov; Det kan tage flere lag til at opnå dine ønskede udseende.

•Wash ruller og fjern maler tape og drop klude. Flytte møbler tilbage i position, rehang gardiner og stænger og erstatte lyskontakt plader og stikkontakt covers.

Maleri møbler og tilbehør

•Sæt din dråbe klud på gulvet eller arbejdsoverflade og sted elementet skal males på dråbe klud.

•Sand vare let med sandpapir, hvis det har en blank overflade. Dette vil hjælpe malingen klæbe bedre. Husk på, at materialer som glas, keramik og plastik kan ikke tage maling godt. Disse instruktioner er bedst egnet til træ, harpiks, gips, metal og andre let malede overflader.

•Applicer en frakke af grå primer og lad det tørre. Den grå primer bør ideelt set være samme farve som den sølv maling, eller en skygge eller to lysere. Mens brush-on primer er angivet, kan du bruge spray primer, hvis din vare ikke er for stor. Lad primeren tørre pr fabrikantens anvisninger.

•Applicer en frakke af maling og lad det tørre. Mens brush-on maling er angivet, kan du bruge sølv metallic spraymaling, hvis din vare ikke er for stor. Lad male tørre pr fabrikantens anvisninger. Re-coat som nødvendigt. Det kan tage flere lag til at opnå dine ønskede udseende.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan finde et godt udvalg af metallisk maling på din hardware butik eller hjem center, check nogle af de mange online forhandlere af faux finish produkter. Disse detailhandlere er en god ressource om specialmalinger, og kan have flere typer, nuancer og mærker til rådighed.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com