Hvordan man kan male taget på en aluminium våbenhus

May 25

En veranda med en aluminium tag er det bedste bud for vedligeholdelse på mange måder, da det modstår rust og er forholdsvis let. For at male en aluminium veranda, skal du først strip off enhver resterende maling rester, belægninger eller ujævne steder til en glat look. Uanset om du beslutter dig at male dit aluminium tag eller blot pels det med en sealer ligesom polyurethan, vil at tage særlig pleje af overfladen før maleriet sikre en glat finish og en lys veranda.

Instruktioner

Stripping Old maling

•Til den glatteste finish, skal du først at fratage de gamle maling og ru pletter på dit aluminium tag. Dette kan være ganske udfordrende, da det kræver betydelige albue arbejde, afhængigt af hvor stor din veranda er. Glat og sand de skrattende dele, og sørg for at glatte efter slibningen.

•Tag skidt og snavs med en power sprøjte indeholdende vand og mildt opvaskemiddel.

•Tag rust med fortynder og ståluld. Hvis dit tag har kun en rust problem, så er dit job lidt lettere end stripping det hele. Hvis rust er vanskelig at fjerne, bruge et produkt som Rust reformator eller Naval gelé (tilgængelige på isenkræmmere). Lad det tørre.

•Nu er du klar til at male. Bruge en magt maling sprøjte, begyndende med tynde lag af maling, og dække hele taget. Kanter og hjørner kan blive rørt med en lille børste. For en glat look, spray maling med langsom, selv streger fra venstre mod højre. Påfør to eller tre lag, giver mulighed for at tørre og derefter anvende slutpuds.

•Sun eller dage uden regn eller sne, vil sikre en blank pels på dit våbenhus tag.

Tips & advarsler

  • Belægning aluminium med en klar finish vil først forhindre korrosion og forhindre grubetæring. Forlænge den belægning liv ved rengøring med en opløsning af mild opvaskemiddel og vand.
  • Aldrig bruge basiske produkter som ammoniak eller ammoniated all-purpose eller vinduespudsere, som vil misfarve aluminium. Hvis ridser vises på overfladen, recoat overflade hurtigt med udvendige metal maling. Kontroller vejret bliver tørt under hele processen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com