Hvordan man kan male tapet at ligne kobber

November 23

Gennem årene kan tapet falme, blive kedelig, eller få revet og beskadiget. Smager også ændre. Hvis du ønsker at male din tapetserede vægge er det bedst at fjerne tapet første, og derefter til maling. Men nogle gange dette er ikke muligt. I gamle huse kan at fjerne det første lag af væggen papiret skade væggen. Hvis dette er tilfældet, kan du male over din eksisterende tapet ved hjælp af disse trin. En teknik er at male dit tapet hen til skabe sig ligne kobber. En lyse kobber finish er stilfulde og vil føje til udseendet af enhver indretning.

Instruktioner

•Forbered overfladen af væggen. Afriv eventuelle peeling tapet. Bruge en hammer til at fjerne enhver resterende negle eller bruge en Akku boremaskine til at fjerne skruerne. Tryk i enhver søm, eller forsænke skruer, der holder wall bestyrelsen til studs. Brug en fint grus slibning blok til at fjerne enhver resterende buler eller ridser fra hvor skruer eller søm blev fjernet.

•Fyld en mudder pan med ark rock mudder. Bruge en mudder kniv til at anvende et tyndt lag af mudder over hver tapet søm. Dette gør det så, at når du maler over tapet sømmene ikke vil vise. Dække alle områder hvor tapet er peeling. Udfyld alle huller eller revner. Hvis dit tapet er tekstureret du kan dække hele overfladen af hver væg til at skjule den. Tillad mudderet 1 til 2 timer for at tørre helt. Bruge en slibning blok til at fjerne enhver ru pletter i mudderet. Overfladen af væggene vil være perfekt glat og fejlfri, som vil gøre maling finish glat og fejlfri så godt.

•Brug maler tape omkring de øverste kant af muren for at beskytte loft, også tape off støbninger og sokler. Brug malerens tape og avisen til at dække større områder, som du vil beskytte.

•Lay ned en malers tarp foran muren du vil maleri først. Fyld din maling bakke med kobber metallak. Bruge en rulle til at dække de vigtigste areal på væggen. Bruge en lille pensel, eller en edger for at fylde i kanterne og hjørnerne af væggen. Flytte malere tarp til den næste væg, roll hovedområdet, Udfyld kanter og hjørner, og Gentag indtil; rummet er færdig. Tillad 1 time til tørre. Anvende en anden frakke på samme måde for yderligere dækning og lysstyrke.

•Applicer en klarlak laminat til væggen. Når alle maling er tør anvende en klar lak med en rulle, og edger at beskytte finish af kobber maling.

•Fjern alle maler tape før værelset fuldt tørrer. Skyl dine roller, malerpensel, edger og maling bakke til fremtidig brug. Nyd den nye, stilfulde udseende på dit værelse.

Tips & advarsler

  • Tag dig tid.
  • Ventilere mens maleri.
  • Bære en ansigtsmaske mens slibning mudder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com