Hvordan man kan måle vinkler for at ramme en væg

October 31

Hvordan man kan måle vinkler for at ramme en væg

Når der opføres en ny mur, eller at foretage tilføjelser til en ny mur, det er sommetider nødvendigt at måle og planlægge vinklen af mur for det bedste resultat. Væg vinkler kan påvirke, hvordan hjørner mødes, hvordan støbning er installeret, hvordan windows sidder i væggen, hvordan kabinetter linje op i dit køkken. Processen med at måle indramning vinkler for vægkonstruktion kan udføres på flere måder, med flere enkle værktøjer.

Instruktioner

•Sæt to Træbrædder af samme bredde og tykkelse vandret langs begge sider af din ydermur hjørne så at enderne af brædderne overlapper hinanden. Udvide bunden bestyrelsen om 1 tomme forbi toppen på overlapning. Brug din blyant til at spore omridset af bunden bestyrelsen to kanter på top-plade.

•Tag boards fra væggen, og brug din blyant til at tegne en streg fra hjørnet af en blyant linje til det modsatte hjørne af den anden. Resultatet vil være en diagonal guide, som vil yde et endda gering cut. Gering klip vil blive monteret på væg hjørne, og vil give mulighed for flush installation af støbning eller andre væg tilføjelser.

•Lay markerede bestyrelsen på umarkerede brættet, så to er helt selv. Brug din miter box og så for at skære langs blyant linjen. Flip en af bestyrelser efter snittet er lavet, og passer to sammen. Bestyrelserne kan derefter bruges som skabeloner til opskæring materiale rundt om hjørnet.

•Brug din hastighed square eller vinkelmåler at markere væggen materiale til den korrekte vinkel, når målingen har truffet. Hastighed firkanter og vinkelmålere har grad markeringer stemplet på dem. Mens pladsen hastighed har grad mærkning langs længden lineal, og vinkelmålere har grad markeringer i deres buet ramme, er princippet og funktion den samme. Sted måleinstrument på din væg materiale med sætpunktet langs lineal af materialet. Linje grad markeringer med den ønskede størrelse, og mark.

•Sæt din glidende T-facet over udenfor eller inde hjørne på din væg. Løsne vingemøtrik, der fæstner klingen og håndtaget sammen. Flytte klingen og håndtere indtil den facet passer stramt omkring eller i væggen vinkel. Stramme vingemøtrik for at holde vinklen som sæt. Placer T-facet på en vinkelmåler og læse vinkel størrelse. T-facet kan også placeres direkte på din tømmer, og vinklen kan spores til opskæring.

Tips & advarsler

  • Digital vinkel finderne eller vinkelmålere kan være mere præcis og hurtigere at bruge end konventionelle værktøjer, men de vil sandsynligvis koste mere for. Digital vinkelmålere har to arme, der åbner og tæt på pasform dimensioner af din vinkel. Når vil finderen beregne vinklen og give en digital udlæsning. Denne udlæsning kan bruges til at angive en miter, eller vinklen kan overføres direkte til opskæring materiale via sporing.
  • Udvis forsigtighed når du arbejder med farlige redskaber som Save. Bære arbejdshandsker og øjet briller til din egen beskyttelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com