Hvordan man kan måle vinkler for Trim tømrerarbejde

May 28

Hvordan man kan måle vinkler for Trim tømrerarbejde

Den nøjagtige installation af alle tømrerarbejde trim på et projekt er et spørgsmål om at tilslutte sig en grundlæggende matematiske proces for at definere vinkler til præcis skæring af spidsvinklet leddene og forbindelser. Forståelse af metoden, der vil sikre, at sammenføjningen af nogen to stykker af trim vil blive matchet perfekt og giver professionelle resultater i hele projektet. Følg disse trin for at korrekt måle vinkler for trim tømrerarbejde.

Instruktioner

•Indstil en facet pladsen mod de to tilstødende overflade planer at blive trimmet og stramme pladsens sætskruen for at låse vinklen.

•Sæt pladsen facet håndtere side mod bunden af en vinkelmåler og læse den vinkelmåler grad skala for at definere vinklen.

•Divide af 2 vinkel bestemmes i trin 2. Eksempel: en 60-graders vinkel divideret med 2 resultater i to 30-graders vinkler og en 90-graders vinkel divideret med 2 resultater i to 45 graders vinkler. Denne formel bruges til at beregne alle vinkler kræves.

•Indstil gering så til den vinkel bestemmes i trin 3 og skære de to stykker af trim der skal samles sammen.

•Anbring en af trim stykker skære i trin 4 i sted med den korte side af den vinklede skåret flugter med hjørnet at være trimmet. Placer det andet stykke af trim på tilstødende side for at kontrollere, at de to stykker matcher og negle både brikker på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com