Hvordan man kan måle Watt transportabel Generator

January 20

Mængden af elektricitet, som en elektrisk transportabel generator sætter ud måles i watt. Hvis du ønsker at finde ud af, hvor mange watt dit bærbare generator udlæsning på én gang, kan du bruge en enhed kaldet en energimåler. Ved at sætte generatoren i wattmeteret, som du ville enhver anden enhed, kan du bestemme hvor meget energi der bruges. Dette kan hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, der måtte opstå med elproduktion.

Instruktioner

•Sæt din bærbare generator til din energimåler. Sagen om wattmeteret har en power input på det svarer til den slags du finde i en stikkontakt i væggen. Den transportabel generator har et kabel, der er specielt designet til at forbinde generatoren til en stikkontakt i væggen - dette er det kabel, du slutter til wattmeteret. Dette kabel er typisk designet til opladning og genopladning af bærbare generator, før og efter længere tids brug.

•Drej på den bærbare generator på samme måde, du ønsker for at bruge det under normale omstændigheder. Aktivere wattmeteret, med dens On/Off knap, switch eller knop, afhængigt af modellen.

•Tillad et par minutter til at passere til wattmeteret at præcist at teste effekten af din bærbare generator. Når testen er fuldført, vises oplysninger på power meter skærm. Disse oplysninger er typisk består af to tal - en i volt og én i ampere.

•Multiply volt læsning af ampere læsning (hvis wattmeteret ikke er allerede gør det for dig) til at finde antallet watt din bærbare generator benytter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com