Hvordan man kan opbygge ben for en A-Frame skrivebord

November 28

En A-frame skrivebord bruger par ben, der er vinklet indad--ligne et "A" - at give stabilitet og styrke til skrivebordet. Ben for A-frame skriveborde er meget ens i design til så heste bruges i konstruktion og træbearbejdning, og mange mennesker vælger at gøre simple A-frame skriveborde fra store-købte så heste og stationære computere. Gør stærk og robust ben, der er lige så heste vil gøre det muligt for dig at bruge et stort Skrivebordsområde, kan enten blot resten på toppen af benene eller være skruet fast på benene.

Instruktioner

•Indstil gering så indstilling til at skære en 15-graders vinkel og skære 8 stykker af 2-tommer af 4-tommer tømmer til 36 inches; skær enderne til at køre parallelt. Reset geringssav for at gøre en 90-graders eller straight, skære og skære 4 flere længder af 20 inches. Dette er egnet til en desktop ikke bredere end omkring 25 inches.

•Lay, en af de lige ende planker på bordpladen, hvilende på en 2-tommers side. Centrere andre lige ende planken på toppen af denne planke, hvilende på en 4-tommer side. Enderne af både brædder skal være flush og danner et "T" for toppen af det ene ben enhed. Skru den øverste planke i bunden, en med 6 jævnt fordelte skruer. Gentag med de resterende to lige ende planker.

•Invert "T" formet top, så det hviler nu på sin 4-tommers side. Placer to ben--mitered 36-tommer plankerne--3 inches fra den ene ende af sawhorse top. Enderne af benene skal sidde flush mod center planke af ben enhed top og flush mod gulvet.

•Skru ben til ben enhed top: 2 skruer i hver planke af de øverste og 4 skruer pr. ben. Gentag med to mere ben på anden enden af benet enhed top, således at den ene ben enhed er næsten afsluttet. Gentag med de resterende fire ben, så du har to ben enheder næsten komplet.

•Measure 5 inches op fra bunden af benene, derefter måle afstanden mellem begge ben på dette punkt. Skære en længde på 2 x 4 tømmer til denne måling, og gering ender i modsatrettede vinkler på 15 grader. Sidder i planken på tværs af begge ben, og bruge 2 skruer på begge ben til at sikre dem på plads. Gentag på anden siden og de andre ben enhed til slut A-frame skrivebord ben.

Tips & advarsler

  • Placer hvert ben enhed omkring 10 inches i fra enderne af skrivebordet. Hvis du vil vedhæfte benene på undersiden af skrivebordet, bruge 2 skruer pr. ben, der er lange nok til at gå gennem toppen af ben enheder og om halvvejs gennem tykkelsen af skrivebordet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com