Hvordan man kan opbygge en ujævn træ gulv før flisebelægning

August 10

Gulv fliser har til at lægge på en flad solid overflade. Hvis din undergulvet er bølget eller ujævn, mørtel mellem flisen og gulvet obligation ikke ordentligt, og flisen kunne ende kommer løs eller revner. Den nemmeste måde at forberede et ujævnt gulv fliser er at hælde ned flydende leveler, som er en form for meget tynd cement, der tørrer fladt. Se din lokale hjem forbedring butik for forblandet leveler, som er den mest idiotsikker metode.

Instruktioner

• Rengør gulvet med husholdningernes floor sæbe og en svamp moppe. Skyl den godt. Lad det tørre helt, i mindst 24 timer.

•Indstil 2 x 4 på gulvet, på den lange smalle kant. Flytte det langsomt på tværs af rummet, ser den linje, hvor det møder gulvet og søger plads, hvilket vil indikere lave steder. Markere de lave steder med din blyant, som du går.

•Åbn det forblandet flydende leveler og rør godt. Hæld det over de lave steder, som du har markeret, startende fra det fjerneste hjørne af lokalet og arbejde din vej. Også fylde enhver revner eller huller i gulvet. I hvert område, hvor du hælder leveler, lad det spredes ud ligesom vand og bliver flade. Hvis det klaser op hvor som helst, som du hælder det, skrabe over det med den lange side af bestyrelsens lige at få det flade.

• Lad leveler angivet til 24 timer. Gulvet er nu klar til nye top-gulve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com