Hvordan man kan opretholde anodiseret aluminium

November 8

Hvordan man kan opretholde anodiseret aluminium

Anodisering aluminium betyder at skabe en stærkere metal via en oxidation proces, der dybest set får det til at ruste. Rust skaber et beskyttende lag, der til gengæld beskytter aluminium mod korrosion. Gryder og pander, moderne bygninger, både og endda rum satellitter bruger anodiseret metal på grund af sin styrke og holdbarhed. Selv om det er en holdbar metal, brug det stadig for ordentlig pleje og vedligeholdelse for at holde det fungere på sit bedste i enhver form.

Instruktioner

•Rengør anodiseret aluminium ofte, især når det vises på bådene og køkkengrej. Vaske metaller med varme eller varmt vand, mild sæbe og en blød klud. Dette vil forhindre enhver materialer fra afregning på aluminium, potentielt skadelige overfladen.

•Rinse aluminium helt med frisk vand efter rengøringen. Forlader nogen rengøringsmidler på overfladen kunne skabe striber, blandt andre problemer på det metal overflade.

•Beskyt overfladen af aluminium hvis du ikke bruger det for mad. Anvende en metal beskyttelse produkt specielt markeret til brug på anodized metal. Dette vil forhindre metal, især hvis det er udendørs, fra farvning og mineralforekomster.

Tips & advarsler

  • Brug ikke anodiseret aluminium gryder for stærkt sure eller meget basisk fødevarer, da dette kunne pels og pit overfladen.
  • Brug ikke blegemiddel, chlorid, slibende rengøring produkter, ståluld, wire børster eller polering forbindelser. Disse vil fjerne den anodisering og fører til grubetæring.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com