Hvordan man kan opretholde en elektriske hånd boremaskine

December 13

Boremaskinen elektriske hånd blev fremstillet til at vare en hel del år, men der er bestemt af hvor godt du vedligeholder det. Hvis du ofte bruger Boremaskinen elektriske hånd, er odds at det bliver kastet rundt og i sidste ende tager en slå, det blev aldrig gjort at tage. Hvis du ønsker at beskytte din investering og undgå at blive såret af skal en beskadiget stykke udstyr-- så du lære hvordan man kan opretholde din elektriske hånd boremaskine.

Instruktioner

•Rengør din elektriske hånd bore når du er færdig med at bruge den. Det tager kun et par minutter og det kan hjælpe med at opretholde den drill korrekt funktionalitet og medvirke til at reducere risikoen for rust opbygge på chuck. En beskidt boremaskine virker aldrig så effektivt som en ren.

•Safely wrap den elektriske ledning. Hvis du lader den elektriske ledning hængende løst det kan blive fanget i andre dele af udstyr og isolering kan i sidste ende knæk eller begynder at vise tegn på slid, hvilket gør for en meget farlig situation.

•Når du gemme dine elektriske hånd bore vil du altid ønsker at fjerne den smule, der er i øjeblikket knyttet til den. Hvis du lader bit i boret det kunne rust og forårsage problemer med chuck ned ad vejen. Plus, hvis du ikke ser, kunne smule meget godt skære du hvis du tilfældigvis tilfældigvis støder på det senere.

•Stik aldrig forlade elektriske hånd boret tilsluttet, når du ikke bruger det, aldrig bære boret af sin netledning og hvis du har den oprindelige bæretaske boret kom med, bruger det til at gemme boret. Hvis du ikke længere har den bæretaske, installere en bøjle på et tørt sted i din garage så boret vil blive holdt ude af vejen, men i umiddelbar nærhed af bør du har brug for det.

•That er alt det tager for at holde Boremaskinen kører glat og effektivt for kommende år. Holde den ren, Opbevar det sikkert-- og det vil altid være der, når du har brug for det!


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com