Hvordan man kan opretholde en GE PDW9980 opvaskemaskine

September 14

GE PDW9980 opvaskemaskinen er en manglende counter model med en rolig motor, automatisk sæbe dispenser, single-rack vask indstilling, vinklet glas stativer, cyklus Nedtælling display, seks-niveau vask system, selvrensende tredobbelt filtreringssystem og en hård mad dispenser. Opvaskemaskinen er ikke længere fremstilles af GE, som kan forlade brugere spekulerer på, hvordan man bedst fastholder enheden, hvis brugermanualen er blevet tabt eller malplaceret.

Instruktioner

•Brug opvaskemaskine vaskemiddel i flydende, pulver eller fanen format samt skyl støtte vaskemiddel. Bruge vaskemiddel, og skyl støtte anbefalet af GE mærke. Bland ikke forskellige typer af vaskemiddel sammen, som vaskemiddel kan danne klumper og blokere dispenseren. Holde dispensere fuld på alle tidspunkter for de bedste resultater.

•Læg skarpe genstande i nærheden af bagsiden af vaskemaskinen eller i sølvtøj kurven så døren segl ikke er punkteret eller skære.

•Anvend en slik termometer til at tjekke det varme vand på den nærmeste vasken til at kontrollere, at temperaturen ind i opvaskemaskinen er mellem 120 og 150 grader Fahrenheit for at rense retterne effektivt, men undgå at brænde eller smelte elementer under varmt vandcykler.

•Rinse eller Skrab retter før du placerer dem i opvaskemaskinen til at forbedre rengøring effektivitet og at reducere antallet af elementer, der falder ind under filter eller kværn. Fjerne kød afpuds, bladgrøntsager, olie eller fedt, da disse elementer kan tilstoppe opvaskemaskinen eller være vanskeligt at rengøre.

•Læg kopper, glas, tallerkener og små elementer i den øverste rack. Placer gryder, pander og større retter i bunden rack. Ikke overbelaste opvaskemaskine, da dette kan blokere spray arm bevægelse eller forhindrer åbning vaskemiddel dispenseren.

•Tag gaffel og kniv håndtag op og vinger ned i sølvtøj kurv og mix elementer jævnt til bedre vanddistribution og rengøring.

•Rengør dørpanel med rustfrit stål renere og en tør, blød klud. Tørre Kontrolpanel med en let fugtig klud og derefter tørre med et håndklæde til at forhindre nøglerne klistrer. Køre køkken garbage bortskaffelse hyppigt for at hjælpe med at forhindre problemer med dræning og rense luftspalte, hvis installeret.

•Apparatet må ikke opbevares opvaskemaskinen i meget kolde temperaturer til forhindrer mekanismer fra indefrysning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com