Hvordan man kan opretholde en Mantis Tiller

August 25

En Mantis tiller er en lille robust enhed, lavet til at modstå års tjeneste. Hvis vedligeholdes ordentligt i løbet af året, vil det være klar til brug i begyndelsen af forårssæsonen haven. Her er nogle retningslinjer for at holde din Mantis tiller løb problemer med gratis.

Instruktioner

•Fyld din gastank med friske brændstof hver 14 dage. En gammel brændstofblanding kan adskille og tilstoppe karburatoren og brændstof linjer. Producenten anbefaler en blanding af blyfri benzin og to-takts motorolie i forholdet 50: 1.

•Undersøg luftfilter før du skru helt op din rorpinden og erstatte det, hvis det er snavset.

•Kontrollér gearkasse fedt niveau i begyndelsen af hver havearbejde sæson ved at fjerne dækslet beliggende på bagsiden af gearkassen. Kontrollere, at niveauet når læbe af transmission med gearkassen på skrå med en 45-graders vinkel. Altid udfylde gearkassen med motoren og bevogte vedlagte og kun bruge Mantis lithium fedt.

•Rengør udstødningssystemet månedlige når i brug. Fjerne starteren forsamlingen, tændrøret cap, rød cylinder dække og lydpotte cap. Find den lille skærm landbrugspolitiks lydpotte og spray det med karburator renset, skrubbe det med en tandbørste, evt. Du manuel vil hjælpe dig med at finde alle de forskellige komponenter.

•Gennemfør en månedlig kontrol af tændrør, brændstof linjer og brændstof filter placeret inde i benzintanken. Tændrøret skal være rene og fri for skader. Erstat revnet eller gummierede op brændstof linjer og sørg for brændstof sien er bløde og absorberende.

•Winterize din rorpinden i slutningen af hver havearbejde sæson. Fjern tænderne og læg et lag af olie på tine akslen. Afløb brændstof tank og pumpe primer pære for at dræne brændstof fra karburatoren. Fjern tændrøret og hælde 1 tsk af to-takts motorolie til tændrøret porten. Langsomt trække starter rebet flere gange, og derefter erstatte tændrøret, forlader tændrøret cap off. Denne procedure frakker interiør af motoren med olie til vinteropbevaring. Kontrollere niveauet fedt og fyld evt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com