Hvordan man kan opretholde en orm kompost Bin

January 20

Ormen placeringer er bøtter, der er fyldt med jord, orm og tabel scraps. Efterhånden som du tilføjer fødevarer til bin orme foder på det, fordøje det, og vende sagen i mørke, frugtbare kompost, der kan bruges i din have eller blomst senge. Ormen placeringer er meget effektive måder at kompost og resultere i brugbar jord hurtigere end en traditionel kompostbunke. Når korrekt vedligeholdt, kan orm kompost siloer holdes indendørs såvel som udendørs.

Instruktioner

•Sæt et termometer direkte ved siden af kompost bin og sikre, at det fastholder en konstant temperatur på mellem 55 og 77 grader Fahrenheit. Ifølge Washington State University begynde orme at dø over 84 grader Fahrenheit.

•Sæt den metal sonde af en jord pH tester i ormen bin én eller to gange er om året for at sikre, at pH-niveau tæt på 7. Hvis jorden er for syreholdigt, tilføje i 1/4 kop af æggeskaller eller kalksten og bland det godt. Retest i jorden en gang om ugen indtil den rette pH niveau er nået.

•Tilføj grøntsager og frugt skræller, kaffegrums, te og enhver anden organisk materiale til worm bin som du samle det. Grave et hul langs siden af beholderen og begrave mad midt i den eksisterende kompost. Rotere steder, så du ikke tilføjer scraps til det samme sted hver gang.

•Fjern alle eksisterende jord hver to til tre måneder. Placere et vindue skærmen oven på en stor bin eller en trillebør og øse håndfulde af kompost på toppen af det. Tryk ned forsigtigt for at finkæmme kompost gennem skærmen. Flytte ormene til den ene side, så du kan placere dem tilbage i bin.

•Fyld i bunden af Skraldespanden med 3 til 4 inches af strimlet avis og derefter sprøjte det med vand, indtil det er fugtig, men ikke klæg. Placere en yderligere 1 tomme af jord og kompost på toppen af avisen og derefter placere ormene tilbage ind i bin.

Tips & advarsler

  • Sted 1 lb. mad om dagen i skraldespanden for hver 2 lbs. af orme, der er i det.
  • Aldrig sætte kød eller mejeri elementer i orm kompost bin.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com