Hvordan man kan opretholde gips vægge

September 10

Hvordan man kan opretholde gips vægge

I ældre huse og nogle højere-end boliger, er væggene lavet af gips i stedet for gipsvæg. Gips blev brugt i generationer som den foretrukne indvendig vægbeklædning materiale, men opfindelsen af drywall har udfaset det i de fleste hjem. Gips er lavet i en række forskellige måder, men den primære ingrediens er typisk enten kalk eller gips, som er blandet med vand for at skabe den pasta, der i sidste ende hærder til en vægbeklædning. At vide hvordan at korrekt pleje for din gips sikrer at det varer lang tid og forbliver ser ud stor i hele dens levetid.

Instruktioner

•Rengør dine vægge regelmæssigt for at forhindre pletter i at bosætte sig i. Læst bagsiden af enhver husholdning, rengøring produkt for at sikre, er det anbefales til brug på gips vægge før du begynder at rengøre med det.

•Rengør gips vægge med trinatriumphosphat (TSP) blandet med vand, hvis din almindelige rengøringsmidler ikke fjerne nogen pletter eller snavs på væggene.

•Fyld mindre revner, som de vises med et plaster, patching sammensatte. Hvis revnerne igen sæsonmæssigt, bruge glasfiber bånd i en seng af den lappe sammensatte og derefter dække patch med mere sammensat til at skabe en solid og længerevarende reparation.

•Opkald en entreprenør til at undersøge din gips vægge, hvis du finder en lang eller lang revne der tilsluttes et vindue eller dør eller der løber langs leddet mellem loftet og en væg. Disse tider betyde et større problem og skal tilses af en professionel.

•Drill i gips vægge med en skrue i stedet for dunkende neglene ind i væggen, når du ønsker at hænge noget. Virkning fra hamring kan forårsage væggen for at smuldre.

Tips & advarsler

  • Fix revner i din gips vægge, så snart du bemærker dem. Patch hjælper styrke styrken af væggen. Hvis du undlader at programrettelse små revner hurtigt, kan de vokse op til større problemer, der kræver mere intensiv reparation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com