Hvordan man kan opretholde Hydronic strålende gulve

January 27

Hvordan man kan opretholde Hydronic strålende gulve

Ifølge SF Ecoworks er vandbaseret varmeanlæg mere effektiv end varmluft opvarmning på grund af manglende kanalsystem, som ofte fører til energitab. En yderligere fordel ved strålevarme er manglen på bevægelige luft hele varme miljø, hvilket betyder mindre allergener, der breder sig rundt i huset. Vandbaseret gulvvarme anvender typisk en blanding af vand og glykol, som er opvarmet af en dedikeret varmekilde og rundsendt via PEX rør installeret mellem gulvet bjælker nedenunder dit undergulv. Selv om strålende systemer har få bevægelige dele, er der flere overvejelser i forbindelse med vedligeholdelse og opgraderinger til strålende varme brugere.

Instruktioner

•Kontrollér og rense varmekilde. Hvis du bruger en kedel system som din varmekilde til den vandbaseret gulvvarme, Seattle strålende anbefaler, servicering kedlen hvert andet år. Tjek instruktionsbogen til din varmekilde, uanset om det er en kedel, vandvarmer, gas eller oliefyr. Udføre korrekt vedligeholdelsesprocedurer eller har en professionel service din varmekilde. Hvis du bruger en olie ovn, skal du muligvis ændre dit filter på regelmæssig basis, lige fra hver måned til hver 6 måneder, afhængigt af tilstanden af din ovn.

•Kontrollér og erstat rengøre filtre på din strålende hydronic system årligt til at sikre, at vand-glykol blanding. Dette vil forhindre PEX slanger fra tilstopning og brud. Ikke alle strålende systemer benytter filtre til kølervæske blanding. Men, for dem at gør, bør du have filtre regelmæssigt kontrolleres og udskiftes.

•Tag isoleringen fra nedenunder PEX slanger og Undersøg slangesættet for lækager, der er mest tilbøjelige til at forekomme, hvor PEX slanger er vinklet til at passere gennem gulv bjælker. Også, inspicere PEX ærmerne, som er designet til at beskytte slangen, som det passerer gennem gulv bjælker. Erstatte enhver PEX ærmer, der er tæret. Selvom PEX slanger er ofte garanteret af producenten for livet i den strålende system, er der en lille chance for en defekt i slangen, som kan forårsage lækager og skimmelvækst.

•Kontrollér trykmåleren og blandeventil til vandbaseret gulvvarme systemet er installeret med disse komponenter. Den blandeventil regulerer den varme væske temperatur; det bruges dog kun hvis varmekilde til din strålende system ikke har termoregulering kapaciteter. Trykmåleren skal måle den specifikke pres kalibreret for dit system. Hvis trykket er for lavt, så du kan have en læk i dit system eller du skal måske installere et separat påfyldning reservoir og pumpe i dit strålende system under gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com