Hvordan man kan opretholde Ivy planter

June 10

Ivy kan tilføje en attraktiv stænk af grøn til ethvert hjem eller landskab. Pasning af ivy korrekt er vigtige, men. Da ivy har mulighed for at sprede og klatre vægge, kan usunde ivy oprette en meget ubehagelig synet. Bladene på ivy kan vise misfarvede og døde ivy kan starte forlader brun, skeletale Resterne langs siden af dit hjem. Gennem korrekt pleje, selvom din ivy planten kan forblive levende og grønne i lang tid.

Instruktioner

•Hold dine ivy jorden fugtig. Vand din ivy grundigt, hvis overflade jorden omkring planten begynder at se tørt. Tilsæt vand nok til at mætte din ivy planterødder. Hvis din ivy plante er i en gryde med en dræning pan, fjerne gryden fra dræning pan. Du ønsker dit ivy anlæg godt vandes, men du ønsker ikke det til stadighed sidde i vand.

•Hold dine ivy direkte sollys, selv gennem et vindue. Ivy har brug for lys ligesom enhver anden plante, men det skal være lysdæmper. Hvis du har et vindue, der aldrig får direkte sollys eller er i skygge en del af dagen, overveje at opstille din ivy i vindueskarmen for et par timer om dagen. For udendørs vedbend, finde planten i en del af haven afskærmet fra solen. Plantning ivy under træer eller en skygge side af huset er tilrådeligt.

•Hold dine ivy i et miljø med moderate temperaturer. Ivy trives bedst i temperaturer fra 65 til 70 grader i dag og 40 til 60 grader om natten.

•Bekæmp off mider og andre skadelige skadedyr på din ivy ved hjælp af lunkent vand og insekticid sæbe. Spray den lunkent vand på første, sikrer du dække toppen og bunden af blade og stængler af ivy. Sprøjte ned ivy med insekticid sæbe efter den lunkent vand er helt tørret. Grundigt dække ivy plante med sæbe, som du gjorde med lunkent vand. Fuldføre denne proces en gang hver måned for at holde skadedyr i skak.

•Prune nogen gule eller brune blade, der vises på din ivy plante hele vinteren. Hvis det er muligt, flytte din udendørs ivy planter indendørs til bedre beskytte dem mod fjendtlige vejr.

•Flyt din indendørs ivy udendørs om sommeren. Lad planterne suge op et par timer af fugtighed for at befæste dem efter at have tilbragt en god del af tiden indendørs.

Tips & advarsler

  • Indstilling af et glas vand tæt på din ivy giver nogle ekstra fugtighed, som vandet fordamper.
  • Indstilling af små sten i din dræning skål og indstilling ivy puljen på toppen af småsten kan spare dig besværet med at flytte ivy efter vanding. Småsten vil hjælpe ophøje pot over vandet. Har vandet langsomt fordamper i dræning parabol giver også et mere fugtigt miljø for din vedbend.
  • Altid omhyggeligt læse vejledningen på pesticid sæbe.
  • Anvende pesticider sæbe i et godt ventileret område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com