Hvordan man kan opretholde & pleje for en Rose Bush

November 17

Hvordan man kan opretholde & pleje for en Rose Bush

Lære at vedligeholde og passe på en rosenhæk vil sikre år af smukke og sunde blomstrer og en fantastisk tilføjelse til din landskab, rosenhave eller værftet. Det vigtigste er at vælge en god plante og plante det ordentligt. Ovenpå, den regelmæssige vedligeholdelse ensues men roses kan være meget lav-vedligeholdelse, hvis de er startet på det rette spor i din have. Gøre lidt forskning om de hårdføre typer af rosenbuske og hvordan man kan forbedre din jord, før du køber din første rosenhæk, især hvis du er ny til steg havearbejde. Her er hvordan man kan opretholde & care for en rosenhæk.

Instruktioner

•Begin med en god rosenhæk. Når du bestiller steg småplanter via mail eller inspicere dem på en planteskole, kigge efter tegn på en sund, hårdfør plante. Unpruned rosenbuske bør være mindst to år gamle, dyrket og med knopper. Beskæring rosenplanter bør have tykke stængler af mindst 1/4 tommer diameter på tips.

•Vælg en sort, som vil gøre godt med din jord, zone og havearbejde evne. Der er hundredvis af sorter af roser at vælge imellem. Albas og Rugosas er i stand til at producere tætte buske med rigeligt blomstrer selv i dårlige jordbundsforhold og trives med selv minimumsindsats.

•Vælge et godt sted at plante rosenhæk. Kig efter et solrigt område med veldrænet jord. Grave et hul til hver rosenhæk du vil plantning, sikre at hullerne er omkring seks inches dybere end længden af rødderne på din rosenplanter.

•Forbered plantning huller ved at placere småsten og klipper i bunden for at forbedre dræning. Bland en spiseskefuld af gødning med jord og kompost og tilføje et par inches i hullet. Placere almindeligt jord ovenpå blandingen, og derefter plante din rosenhæk i hullet. Pack jord fast omkring rødder uden at beskadige dem.

•Kapacitet rosenhæk regelmæssigt som det bliver etableret. Naturlig nedbør vil være tilstrækkeligt i de fleste områder, når rosenhæk bliver etableret.

•Når steg buske med gødning og komposteret gødning arbejdede i jorden i foråret.

•Prune din rosenhæk i det tidlige forår når knopper ingen begynder at svulme op, men der er blade på stilke endnu. Fjerne dødt træ og knækkede stilke, skære ned til levende materiale. Fjerne svage stilke og forme større virksomheder til en ensartet højde eller i en rundet skikkelse.

Tips & advarsler

  • Ikke plante din rosenhæk i den laveste, vådeste område i værftet. Roserne er ikke sump planter.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com