Hvordan man kan opretholde træ brændende pejs

August 5

En idyllisk ramme for en snedækket nat er billedet af en brølende ild i pejs som familien basks i sin glød. Dog kan stepping tilbage i virkeligheden, en pejs, selvom hyggelige, faktisk trække varmen fra dit hus. At brand skaber et udkast, der trækker sin varme skorstenen sammen med andre varme fra dit værelse. Det er rigtigt, at nogle varme stråler ud i rummet, men den samlede effektivitet af pejsen kan komme ind i de negative tal. Her er hvad du bør vide.

Instruktioner

•Der er to typer af brændeovne pejse. Den første type, bygget lige ind i væggen, kommer komplet med en udvendig sten eller mursten skorsten. Denne pejs varierer i størrelse og sammensætning afhængig af hvem byggede det. Den anden type er en fremstillede pejseindsats, der passer til den plads, der oprindeligt designet til at være en pejs. Boligejere ofte gange vil placere en brand skærm, enten ornately designet eller fremstillet af mesh foran pejsen at forhindre gløder eller gnister. Disse kan se godt ud, men hvad de virkelig har brug for er varmebestandigt glasdøre installeret for at undgå varmetab. Dørene skal passe godt ind, sikre en tæt forsegling.

•Nu, at vi har stoppet varme fra flygter, vi skal fokusere på at få den producerede varme ind i stuen. Enten en blæser, tilføjes eller indbygget i pejsen, udretter denne opgave. En variabel hastighed switch hooked på blæseren kan give det nøjagtige beløb af varme, du har brug for på tidspunktet.

•Consider har et rustfrit stål liner installeret for alle de fordele det giver, den første er sikkerheden. Høj kvalitet rustfrit stål liner kan modstå temperaturer op til 2.100 grader og holde ilden og dens gløder indeholdt i. Skorstene med en indre terra cotta liner er underlagt sprængning fliser, som kan tillade en glød gennem et spær eller brændbart materiale. Fred i sindet er en anden fordel, som en god liner giver dig. For at vide, at dit hus har den bedste beskyttelse, så du ikke behøver at bekymre sig er hver en øre værd.

•Tør krydret træ er den næste måde at opretholde god pejs sundhed. Brænde en varm brand mindst to gange om dagen, fordi en fjende af alle brændeovn er creosot og en varm brand hjælper med at holde det fra akkumulere på væggene i skorsten eller liner. Brug enten en pulverform eller en spray-on creosot remover på ugebasis til at reducere oprustning. En rustfrit stål liner også hjælpemidler til at reducere creosot på grund af dens overflade, som er fri for steder creosot kan danne.

•Regelmæssige skorsten rengøring er en anden vedligeholdelse skridt, der kræver din opmærksomhed. Bestemme hyppigheden af rengøring af mængden af creosot oprustning. Rense din rustfrit stål liner kun med en korrekt størrelse plastik børste. En regelmæssig metal skorsten pensel vil ridse rustfrit stål, forlader en skæmmet overflade der creosot holder sig til.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com