Hvordan man kan opretholde Unilock brolægning

January 23

Hvordan man kan opretholde Unilock brolægning

Selvom betonfliser kræver forholdsvis lidt vedligeholdelse i forhold til andre byggematerialer, er intet produkt virkelig vedligeholdelsesfri. Opretholde Unilock asfaltudlæggere middel udnytter ordentlig rengøring og forsegling teknikker til at holde overfladen ser sit bedste over livet af stenen.

Sikker sprøjtning

Unilock pavers bruge sand mellem leddene at låse pavers sammen. Hvis denne sand er forstyrret, kunne pavers blive løst og udgøre en udkobling fare. Mens Unilock peger sprøjtning som et effektivt middel til almindelig rengøring, er korrekt sprøjteteknik afgørende for at bevare de sand fuger mellem fliser. Om du arbejder med en haveslange eller lægge pres på sprøjten, direkte vand mod overfladen på en vinkel på 30 grader eller derunder, og altid spray diagonalt på leddene. Bruge en wide-spray dyse når det er muligt, og erstatte sand, der bliver blæst eller sprøjtes væk med frisk tør sand hurtigst muligt.

At fjerne opblomstring

Nye betonfliser udvikler ofte en pulverformige eller kridtagtige hvidt stof kendt som opblomstring. Denne effekt opstår naturligt, når fugt forårsager calciumhydroxid at sive ned til overfladen. Efter en sæson eller to, denne virkning bør stoppe, men hvis du er generet af opblomstring, Unilock gør en opblomstring renere designet til at fjerne hvide rester fra asfaltudlæggere. Produktet kan være blandet med vand og påføres med en højtryksrenser.

Håndtering af pletter

Betonfliser ansigt hyppig slid og ælde, sammen med eksponering for olie, rust og andre pletter. Hvis du ser en olie eller fedt plet på din Unilock asfaltudlæggere, klappe på udslippet med en tør klud. Undgå at gnide, som dette simpelthen spreder pletten over et større område. Anvende opvaskemiddel på pletten og lad det sidde i en time eller to, så Skyl det med varmt vand. Alternativt kan du bruge Unilock olie og snavs remover. Virksomheden gør også en rust remover, som kan fjerne grimme rust pletter, samt et produkt designet til at løfte maling, tjære eller gummi pletter. Dette produkt fungerer bedst, når lov til at suge ind i asfaltudlæggere i et par minutter før skylning med vand.

Effektiv forsegling

Tilføje fugemasse til betonfliser ikke kun hjælper med at forhindre pletter, men også fungerer som en naturlig farve forstærker. Unilock anbefaler venter på en sæson at tillade efflorescence processen færdig før før anvendelse af en af selskabets fangere. Når pavers er rene og tørre, anvende sealer ved hjælp af en simpel skum rulle, eller bruge en lavtryks sprøjte til større områder. Genanvende hvert andet år eller efter brug af Unilock rust remover.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com