Hvordan man kan organisere arkivering kabinetter

February 21

Ved at udpege et område i dit hjem eller kontor for alle dine papirer, du spare tid og penge (ved ikke misplacing regninger) og skære rod. Den bedste del er, at når du sortere igennem dit papirarbejde, organisere dine arkivskab er en brise.

Instruktioner

•Vælg et arkivskab. Hvis du vælger et arkivskab, der ikke stemmer overens, vil du blive fristet til at placere det i en opbevaring skab hvor det vil være ude af syne og ude af sind. Du vil få mere brug ud af arkivskabet, hvis du vælger et kabinet, der supplerer dit hjem eller kontor indretning. Vælg et kabinet der er solidt nok til at holde alle dine papirer og har nok skuffer ikke kun indeholde dine aktuelle papirer, men de papirer, du får i løbet af et år. Kontroller, at kabinettet indeholder en låsemekanisme.

•Organiser papirarbejde. Dine papirer skal være organiseret efter emne og gemt af navn, ikke alfabetisk fortegnelse. Papirarbejde ældre end et år skal lagres i kasser af måned og år. Papirarbejde for indeværende år skal være gemt i et arkivskab.

•Sæt hængende mapper. Giv hver etiket, fil en nøjagtig navn. Undgå mærkning dine filer med bogstavet i alfabetet, tal eller datoer. Det gør kun søger efter vigtige oplysninger vanskeligt. For eksempel, skal Allstate Bilforsikring indgives under navnet Allstate, ikke under bogstavet A for Allstate eller brevet jeg for forsikring. Produktgarantier og vedligeholdelseskontrakter, dog kan samles under etiketten vedligeholdelseskontrakter.

•Opret handling filer. Handling filer holde papirarbejde, der kræver opmærksomhed i hele den uge eller måned. De indeholder materiale, der hjælper dig med at køre dit hjem eller forretning mere gnidningsfrit. Disse filer skal placeres på den øverste skuffe af din arkivskab for nem adgang. Etiketter for filerne handling ville bestå af månedlige budget ark, fakturaer skal betales, fakturaer for indkomst grund forsikringskrav, og ganske muligvis en månedlig "to do" fil fyldt med opgaver, der skal behandles i den aktuelle måned.

•Opret opbevaring filer. Opbevaring filer hold papirarbejde, som du har brug for at komme til på en ugentlig eller månedlig basis, men ikke har brug for at gøre noget med når du har gemt papirarbejdet. Disse filer skal placeres i anden, eller bunden, skuffen af din arkivskab. Opbevaring filer består af kontoudtog (en gang forsonet), bil reparation kvitteringer og betalt kreditkort udtalelser, lægens regninger, tandlægeregninger og kiropraktor regninger.

•Opret arkivering filer. Arkivering filer holde papirarbejde, som du har brug for at se en gang hvert kvartal eller årligt. Disse filer skal placeres i et separat arkivskab. Øverste skuffe kan være for indeværende år, med den nederste skuffe for det foregående år. Derefter som år fremskridt, kan "året" filer derefter flyttede til en boks og placeret i dit opbevaringsrum. Arkivering filer består af selvangivelser, kredit rapporter, kvitteringer for Ticket genstande, medarbejder fordele papirer, velgørende bidrag og erklæringer for din IRA, 401 (k) og lagre.

•Opret brandsikre filer. Brandsikre filer skal du holde papirarbejdet du tage bør hus fangst i brand. Disse filer skal placeres i en brandsikker boks, under lås og slå, og består af livsforsikring poster, social sikkerhed, kort, fødselsattester, titler til dine køretøjer, authenticities, ægteskab licenser, gerninger, grader, levende vil og udskrifter.

Tips & advarsler

  • Undgå mærkning dine filer Diverse. Ikke alene gør det ikke hjælpe dig med at finde vigtige dokumenter, er det let at komme ind i vane med at sætte papirer du ikke ønsker at beskæftige sig med ind i denne fil.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com