Hvordan man kan organisere en Baby værelse

December 23

Organisere en børnehave er en produktiv måde at forberede babys ankomst. Det vil gøre tilpasningen af tilføjelse af et nyt medlem af familien glattere og mere håndterbare. Nøgle til organisering er at sørge for hver vare i et rum har et sted. Start ved tømning værelse hvis det er muligt, og derefter vakuum og støv, så du skal arbejde med en ren plads. Få et par bokse og kurve til støtte i forbindelse med organisationen.

Instruktioner

Første ting første

•Sikkerhed og bekvemmelighed er de øverste prioriteter, når det kommer til at arrangere babymøbler. Sætte krybbe i et område fra windows, hidsig og luft ventilationsaabninger. Placer kommoden i en lettilgængelig beliggenhed, holde for øje, at du bliver nødt plads til at åbne og lukke skuffer på en regelmæssig basis. Flytte puslebord til et område, der vil give plads til en ble spand på den ene side. Placer gyngestol på et tæppe ved siden af et bord med en lampe.

•Organiser baby tøj af størrelser. For eksempel, placere 0 til 3 måneder outfits i én bunke og 3 til 6 måneder outfits i en anden. Markere hver opbevaringsboks med en anderledes tøj størrelse. Placer disse bokse under krybbe eller i skabet med etiketterne vender ud for nem identifikation. Arrangere baby's nuværende tøj i kommoden, og hænge nogen kjoler eller let rynket outfits i skabet. Gemme sokker, sko og strømpebukser i øverste skuffe, pyjamas i de næste ene, skjorter i den næste og bukser og tungere tøj i sidst.

•Sæt legetøj kurv på gulvet ved siden af krybbe eller kommode evt. Fyld den med alderssvarende legetøj og bøger. Butik noget legetøj, at baby er vokset, eller er ud over hans niveau i en boks, og mærke det korrekt.

•Sæt et par bøger på bordet ved siden af gyngestol. Hvis barnet er gammelt nok, kan disse være bøger, som du vil læse højt for ham. Hvis hun stadig er ganske lille, Vælg bøger, som du kan læse og nyde som du klippe eller foder hende.

•Sæt CD-afspiller på toppen af dresser sammen med nogle cd'er, der vil hjælpe lulle baby til at sove. Disse kunne indslag klassisk musik, Vuggeviser eller beroligende naturlyde.

•Stack små hylder eller skuffer under puslebordet til at gemme en kurv af bleer og ekstra klude. Holde en beholder med klude i en kurv på toppen af tabellen, sammen med en tube ble salve. Placer en ble spand på gulvet i slutningen af tabellen.

Uddelingen en mobiltelefon til krybbe, eller Knyt passende legetøj til siden. En spejlet bundet til barer kan levere underholdning, når barnet vågner først, eller når han afregning for søvn.

•Fit krybbe madras med et ark og slips en crib kofanger til barer. Lægge ekstra plader i en kurv på hylderne eller i skufferne i puslebordet eller i skabet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com