Hvordan man kan organisere en Foyer hængende stang

January 10

Foyeren toiletter er ofte begrænset plads, så organisere dem er nøglen til at gøre mest muligt ud af skabet. Mens små toiletter har tendens til at få rodet med odds og slutter, vil at tage en dag til at rense dem ud og organisere de-clutter området og gøre det mere brugervenligt. Hængende stænger og øjer tillade dig at hænge årstidens frakker eller andet tilbehør som hatte og paraplyer. Der er forskellige tips og forslag til at hjælpe dig udnytte dine værdifulde skabsplads.

Instruktioner

•Tag alt fra stangen hængende hylder og gulv for at få vist arbejdsområdet. Når du fjerner elementer, at de-clutter ved at vælge hvilke emner bør gives til velgørenhed, smed eller opbevares.

•Udskift elementer i foyeren skabet, som du har besluttet at holde. Først, hænge op frakker på bøjler og placere på hængende stangen. Begrænse antallet af hængende jakker i foyeren, så der er 3 til 4 inches af mellemrum mellem hver bøjle at holde jakker fra at få krøllet.

Hæng parasoller på hængende stangen til at holde dem bekvemt eller placere andre tilbehør såsom håndtasker på kroge og sikre dem over stangen til at sikre de bo ud på gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com