Hvordan man kan organisere en Teenage drengs soveværelse

January 6

Rodet og uorganiseret værelser ikke er indbydende, selv når det er dit soveværelse. At vide hvor man skal begynde er en del af udfordringen, men med god vejledning fra en forælder, en teenage drengs værelse kan blive omdannet til et sted at studere og slappe af. Find ud fra din teenager hans prioriteter og arbejde sammen og sammensætte jeres hoveder. Afhængigt af sværhedsgraden af rod, og din teenager villighed, kunne dette projekt gøres i en dag eller weekend.

Instruktioner

•Indstil op en tre store kasser i soveværelset. Label one box for donationer og den anden boks for skrald. Se gennem skab og skuffer og fjerne tøj eller elementer, der kan placeres i en af disse kasser. Fjern kasserne fra soveværelset, efter at denne opgave er fuldført. Mærke den tredje boks for keepsakes varer, som han gerne vil spare, men behøver ikke at blive vist.

•Tag tøj der er uden for sæsonen hvis skab og skuffe pladsen er trang. Store voluminøse tøj i kasser eller flytte til et opbevaringsrum.

•Toss beskidte vasketøj ind i en basketball kurv, der monterer over en dør. Holde Tøjvask fra gulvet ved at gøre et spil af det. Når fuld, åbner netting i bunden til nem fjernelse af vasketøjet.

•Tilføj Skab mere plads ved at installere en ekstra stang til at hænge tøj eller en anden hylde over eksisterende stangen. Hæve eller sænke den eksisterende stangen til at gøre mere plads. Wire hylder og vægbeslag er fundet i hjemmet forbedring Centre og discount varehuse hylder kan skæres til størrelse hjem forbedring Centre.

Forpakket en sko rack for sal eller at montere over skabet døren. At holde sko på ét område eliminerer misplacing en sko.

•Sæt kroge til en væg til tøj bæres næsten dagligt. Hænge kroge over døre for tilføjede bekvemmelighed. Hættetrøjer og jeans vil være på hans fingerspidser.

•Brug vidjeproduktionen indkøbskurve, farvet klud kurve eller plast placeringer til lagring af forsyninger til Hobbyer.

•Organiser skrivebord med hylder på den nærliggende vægge for skolebøger. Hylderne kan vise trofæer eller fotos, også. Opbevar cd'er på en hylde eller stå. Trådnet skrivebordstilbehør giver nem adgang til penne og mapper.

•Brug plast placeringer for under seng opbevaring for sports magasiner eller en samling af kort. Butik sko eller omfangsrigt sweatshirts i boller under sengen.

•Sæt en kork bord eller hvidt bord til væggen spor hjemmeopgaver, gøremål og sport tidsplaner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com