Hvordan man kan organisere en Teenager værelse

June 8

Opretholde en følelse af organisation i dit hjem kan være svært, når du har børn. Dog kan forsøger at organisere en teenager værelse føles som en udfordring som klatring Mt. Everest, hvis du ikke har en plan, før du begynder. Her er nogle tips til at hjælpe dig erobre uoverstigelige opgaven med at organisere en teenager værelse:

Instruktioner

•Donate til velgørenhed eller smide væk varer, som ikke længere bliver brugt. Dette gælder for gamle spil, tøj eller bøger. Teenagere er tilbøjelige til at tildele varer, der er faktisk temmelig meningsløse følelsesmæssige værdi og det kan tage en søskende eller forældre til at gå rent ud nogle af de gamle skrammel, som ikke har nogen reel værdi og er kun at optage plads. Gøre en dyb selvransagelse vurdering af alt i rummet for at se, hvad der virkelig er nødvendigt-- eller faktiske betydning-- og hvad skal gå.

•Tag alt i plast placeringer efter kategori. Dette hjælper dig med at se klart den plads, du arbejder med. Når lokalet er i fuldstændig kaos, kan det være svært at se, hvad den faktiske afstand ligner. Ved at sætte alt ind i spande, det er af vejen og tillader dig at se opbevaring muligheder.

•Opbevaring rum er nøglen. I virkeligheden, hvis skal være, købe opbevaringsløsninger, som plast placeringer med skuffer eller møbler med opbevaring komponenter. Dette er den bedste måde at tilpasse masser af forskellige størrelser elementer (tror: basketbolde, bøger, film, cd'er, tøj og hår tilbehør) i kompakte rum. De er designet til mange forskellige emner. Du kan finde meget unikke, kundetilpassede løsninger, online eller i din lokale møbler butik (selvom der er normalt flere muligheder online). Væg-længde enheder (som dem der findes på landet af nikke eller mål Websites) er bedst, fordi de tilbyder en bred vifte af rum perfekt for massen af ting din teenager vil akkumulere under deres high school år.

•Match elementer med mellemrum med etiketter. Dette sikrer, at din teenager vil vide, præcis hvor en bestemt vare er meningen for at gå når han påbegynder processen med at rydde op i sit værelse. Mærke alt fra bogreoler til underholdning enheder (selv så specifik som rum for cd'er versus rum for dvd'er) til skab rum. De mere specifikke, jo lettere bliver det for din teenager til at holde orden i alle hans ting.

• Lad hendes hjælp til at prioritere og organisere hendes varer. Dette vil ikke kun give dig både nogle limning tid, men det vil også give hende mulighed for at organisere hendes ting på den måde, der gør hende mest behagelige. Derudover vil det fremme sund organisatoriske vaner, der vil gå en lang vej mod at holde hendes værelse organiseret permanent.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com