Hvordan man kan organisere Soveværelsesmøbler

March 24

Hvordan man kan organisere Soveværelsesmøbler

At skabe en indbydende og hyggelig soveværelse rummet kræver ikke nødvendigvis købe nye møbler. Ved at ændre placeringen af din nuværende soveværelse stykker, kan du gøre en stor forskel i fornemmelsen af dit værelse. Når du arbejder for at gøre dit soveværelse til et afslappende miljø perfekt til resten, overveje, hvordan flytte nogle af dine yndlings stykker til forskellige steder i din plads kunne give dit værelse en nyt udseende og bidrage til at skabe en beroligende plads.

Instruktioner

•Opret en plantegning at afprøve mulige foranstaltninger. Måle dimensionerne af dit værelse samt hver møbler stykke. Ved hjælp af millimeterpapir, oprette papir repræsentationer af pladsen og stykkerne. Skåret ud stykker og flytte dem rundt plads til at eksperimentere med forskellige arrangementer.

•Sæt din seng på den dominerende væg. Sengen skal være det centrale fokus for dit soveværelse. Bringe det straks i visningen ved at centrere det på en af de største væggene i dit værelse. Af centrering seng i stedet for tucking det ind i et hjørne du forvandle det til et brændpunkt og give dit værelse balance.

•Flank din seng med ende tabeller for at give mulighed for ved siden af opbevaring. Placer en ende tabel på hver side af sengen for at sikre, at brugere på begge sider kan drage fordel af denne sengelamper opbevaring og placere deres bøger, vækkeure eller andre sengetid fornødenheder på overflader.

•Hold store møbler stykker ud af vandrestier. Undgå at placere store stykker nær døren. I stedet sætte disse stykker mod nondominant vægge. Sørge for at producere en vandresti på mindst fem fødder mellem hver store møbler stykke og andre værelse indretning elementer til at forhindre en trange følelse i dit space.

•Undgå gruppering møbler stykker sammen. Af afstand mellem dine møbler i hele lokalet du sikre dig, at møbler stykkerne ikke overvælde pladsen. Placer ikke mere end et eller to stykker på hver væg medmindre absolut nødvendigt.

•Sæt siddepladser i nærheden af windows. Hvis værelset er stort nok, kan at arrangere siddepladser rundt et vindue hjælpe producere et indbydende rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com